3D BOX Top 5 televizora s najboljim odnosom cijene, veličine i kvaliteta

Pred sam kraj 2020, 3D BOX je formirao listu Top 5 televizora s najboljim odnosom cijene, veličine i kvaliteta. Na listi su televizori veličine ekrana 32, 43, 50, 55 i 65 inča. Gledano po brendovima, to su Sony, Samsung, Xiaomi, Phihlips i VOX. Raspon cijena ovih izdvojenih modela televizora kreće se od 239 KM do 2099 KM.

Svih Top 5 televizora, koje preporučuje 3D BOX, proizvedeni su ove godine. To su, ujedno, i najprodavaniji modeli televizora u protekla 3 mjeseca. Ova specijalna ponuda kreirana je tako da svakome pruži mogućnost velikog izbora bez kompromisa. Ako vam je najbitniji brend televizora, u ovih 5 navedenih modela gotovo sigurno ćete pronaći svoj omiljeni. Birate li prvo veličinu ekrana, ovdje vam je izbor dijagonale ekrana od 81 cm do 164 cm. Svaki od ovih televizora je u drugoj cjenovnoj klasi, a zajedničko im je da su veoma pristupačni s obzirom na visok kvalitet koji nude.

VOX Android TV 32″, ADS316B

VOX Android TV 32", ADS316B

Najjeftiniji od Top 5 televizora koje preporučuje 3D BOX je VOX Android TV 32″, iz serije ADS316B. Riječ je Smart TV-u izuzetnog kvaliteta slike i tona s obzirom na cjenovnu klasu kojoj pripada. S Android operativnim sistemom, ovaj TV omogućava krajnje jednostavan pristup internetu, popularnim kanalima i društvenim mrežama. Na ovom Smart TV-u LED ekran je dijagonale 32 inča, odnosno 81 cm. Pruža jedinstven doživljaj slike sa prirodnim kontrastom i uz podršku naprednih tehnologija. Kvalitet i pouzdanost slike dobijena je zahvaljujući jasnom, prirodnom kontrastu i živopisnim bojama uz prikaz oštrih detalja. Integrisani Wi-Fi vam na najjednostavniji i najbrži način obezbjeđuje multifunkcionalnost pametnog TV-a uz koji ide i 3 godine garancije.

Philips TV 43”, PUS7555

Philips TV 43”, PUS7555

Philips TV 43” iz serije PUS7555 je trenutno na akciji u 3D BOX-u. Pruža izuzetan kvalitet slike i vrhunski Dolby Atmos zvuk. Prenos serija uz HDR usmjeravanje, igranje igrica i gledanje sporta zaista izgleda sjajno na ovom izuzetnom televizoru. Korisnički interfejs SAPHI omogućuje jednostavan pristup sadržaju koji želite. Ovaj model iz Top 5 televizora dolazi s LED ekranom dijagonale 43 inča, odnosno 108 cm. Opremljen je nizom naprednih i veoma korisnih opcija koje, između ostalog, poboljšavaju kvalitet svake slike i obogaćuju zvuk. Kvalitet 4K UHD živopisne slike kompatibilan je sa svim glavnim HDR formatima, uključujući i HDR10+ i Dolby Vision.

Samsung QLED TV 50”, Q60TA

Samsung QLED TV 50”, Q60TA

Samsung QLED TV 50” iz serije Q60TA nudi oštru sliku živopisnih boja koja će vas impresionirati. Dolazi s fantastičnim QLED ekranom dijagonale 50 inča, odnosno 125 cm, sposobnim za jasan prikaz milijardu preciznih nijansi boje. Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju donosi najbolju sliku do sada iz proizvodnje Samsung kompanije. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojem nivou svjetline. U Top 5 se našao ne samo zbog vanserijskog kvaliteta, već i zbog povoljne cijene. Trenutno je na akciji, a uz njega se dobija i 5 godina garancije. Čak je i dodatni popust omogućen na upit.

Xiaomi Mi TV 55″, 4S

Xiaomi Mi TV 55", 4S

Xiaomi Mi TV 4S 55” je Android televizor visokog kvaliteta, s nevjerovatno realnom slikom u potpunoj 4K UHD rezoluciji. U Top 5 izboru se našao kao televizor jedinstvenog kvaliteta i izuzetno povoljne cijene. Bogato je opremljen raznim naprednim funkcijama i opcijama. Moćne tehnologije upotpunjavaju visok kvalitet slike i zvuka gdje god da je to potrebno. Kod ovog modela Xiaomi televizora apsolutno je jasno da je dizajniran za one najveće fanove dobrog filma, muzike i gaminga. Savršeno poveziv, ovaj TV ima direktan pristup Neflix i Amazon Prime Video kanalima. Google Assistant je tu da upotpuni korisnički ugođaj.

Sony Android TV 65″, XH9096

Sony Android TV 65", XH9096

Listu Top 5 televizora u 3D BOX-u zaključuje Sony Android TV 65″ iz serije XH9096. Ovaj model okićen je brojnim priznanjima za kvalitet i napredne mogućnosti na pružanju nenadmašnog korisničkog iskustva. Riječ je o nevjerovatno kvalitetnom televizoru, s Full Array LED ekranom dijagonale 65 inča, odnosno 164 cm. Na ovom impresivnom televizoru uronićete u savršen kontrast i okružujući filmski zvuk punog polja. Gledaćete detalje otkrivene u sjenama i svijetlim područjima, slušaćete zvuk koji dopire s odgovarajućeg mjesta na ekranu. Ovaj po dizajnu minimalistički 4K Ultra HD TV idealan je za uživanje u omiljenim filmovima upravo onako kako je njihov režiser i zamislio.

Scroll to Top