PRE-ORDER NAJAVA Promocija Samsung Galaxy S21 smartfona već 14. januara

Zvanično predstavljanje Samsung Galaxy S21 flagship linije smartfona zakazano je za 14. januar. Kompanija Samsung toga dana organizuje svoj prvi Unpacked događaj za 2021. godinu. 3D BOX kao i do sada omogućava PRE-ORDER koji obezbjeđuje značajne pogodnosti i popust pri kupovini navedenih uređaja u pretprodaji.

Prvi ovogodišnji Unpacked događaj koji organizuje Samsung odvijaće se pod nazivom “Welcome to the Everyday Epic”. Tokom raspakivanja očekuje se da budu predstavljena 3 Galaxy S21 modela smartfona. Pretpostavlja se da će biti približno istog dizajna, ali različitih dimenzija i sa određenim razlikama u memoriji i mogućnostima kamera. Osnovni model trebalo bi da ima dijagonalu ekrana od 6.2 inča, model Plus 6.7, a model Ultra 6.8 inča.

Svi Galaxy S21 modeli imaće nešto izraženije module kamera na poleđini što ukazuje na povećane foto i video mogućnosti. Svakako najviše interesovanja pobudila je najava mogućnosti da ovi uređaji dolaze uz podršku za pametnu olovku S Pen.

Prema dosadašnjim najavama iz kompanije Samsung, Galaxy S21 smartfoni će savršeno odgovarati korisnicima u novonastalim vremenima stvaranja novih kanala komunikacije. “Samsung će u ovoj godini proširiti ponudu svojih sklopivih uređaja. Uređaje će, takođe, učiniti pristupačnijim. Već radimo na revolucionarnom napretku korišćenja 5G mreže, na daljem razvoju vještačke inteligencije i povezivosti raznih pametnih uređaja. Uz pomoć novih Samsung Galaxy smartfona lakše ćete pronaći čak i svog zalutalog kućnog ljubimca”, poručuje Tae-moon Roh, predsjednik kompanije i šef mobilnih komunikacija.

Scroll to Top