NAJNOVIJE U 3D BOX-u Pristupačni laptopi za rad od kuće, učenje i zabavu

Pristupačni laptopi za rad od kuće, učenje i zabavu najnoviji su uređaji u ponudi 3D BOX-a. U ponudu su uvršteni u trenutku kada za njima vlada ogromna potražnja, a već se osjeti i njihova nestašica. Ovakvo stanje na tržištu je razumljivo s obzirom na pandemiju Corona virusa i posljedice koje ona donosi.

Rad od kuće, učenje na daljinu, komunikacija putem online aplikacija i zabava na internetu uzimaju primat u vrijeme pandemije. Za sve te aktivnosti laptopi i tableti dođu kao najpraktičniji uređaji. S obzirom na novonastalu situaciju, 3D BOX je u redovnu ponudu uveo 3 nova modela laptopa za sve prethodno navedene potrebe. Riječ je pouzdanim uređajima svjetskih top brendova koji se pored kvaliteta odlikuju i veoma prihvatljivom cijenom.

Laptop HP 250 G7 (1F3J4EA) je pristupačan uređaj za svakodnevne aktivnosti u poslu, učenju ili zabavi. Ovaj laptop svjetski poznatog brenda dolazi sa 4 GB radne memorije i Celeron N4020 procesorom radnog takta do 2.8 GHz. Na njemu je i brzi SSD disk od 256 GB interne memorije za pohranu. Brzi SSD, dovoljna količina radne memorije i solidan, te veoma pouzdan procesor, garantuju dobre perfomanse. Laptopi poput ovog veoma su traženi jer pružaju izuzetno povoljan odnos cijene i kvaliteta.

I Acer Aspire 3 A315-53-P7SK je veoma pristupačan laptop vrlo dobrih performansi i izuzetnog dizajna. Odlično će poslužiti u svakodnevnim poslovima, učenju, kao i zabavi, bilo da je riječ o muzici, filmovima ili nešto manje zahtjevnim igricama. Sličnih je karakteristika i iz istog cjenovnog ranga kao i HP 250 G7 (1F3J4EA). Ovakvi laptopi su savršeni za djecu školskog uzrasta i nešto manje zahtjevne odrasle korisnike.

Nešto skuplji, ali i ozbiljniji uređaj je laptop HP 250 G7 (1L3L8EA), koji će zadovoljiti potrebe i zahtjevnijih korisnika. Snagu crpi iz jakog Intel Core i3, 1005G1 procesora sa dva jezgra, radnog takta do 3.4 GHz i sopstvenih 4 GB RAM-a. Inače, radna memorija na ovom modelu je značajnih 8 GB, dok performansama uveliko doprinosi i brzi SSD od 512 GB interne memorije. Grafika podržana Nvidia MX110 grafičkim čipom, takođe ima 2 GB sopstvene radne memorije. Laptopi iz ove cjenovne klase pružaju mogućnosti za multitasking i složenije poslove, a model HP 250 G7 (1L3L8EA) to svakako potvrđuje.

Scroll to Top