3D BOX Kreće isporuka Galaxy S21 uređaja rezervisanih u PRE-ORDERU

Radosna vijest za sve koji su iskoristili PRE-ORDER u 3D BOX-u za dolazeće Samsung Galaxy S21 smartfone. 3D BOX već sutra, 27. januara, među prvima u svijetu počinje isporuku ovih uređaja njihovim vlasnicima.

Kupovina u pretprodaji Galaxy S21 uređaja zaista je bila isplativija nego ikad. Naime, uz svaki kupljeni telefon iz ove serije tokom PRE-ORDER perioda, predviđeni su i superkvalitetni, vrijedni pokloni. S tim u vezi, 3D BOX obavještava kupce dolazećih uređaja u pretprodaji da će ih preuzeti među prvima u svijetu, ali da će im Galaxy Buds kao poklon biti isporučene koji dan kasnije, čim ih dobavljači dopreme na naše tržište.

Dolazeću seriju flagship smartfona Samsung brenda čine 3 vrhunska uređaja nestvarno visokih performasi. Samsung Galaxy S21 5G je osnovni model iz ove serije. Riječ je o smartfonu premium kvaliteta i mogućnosti s kojim ćete zakoračiti u novo poglavlje svakodnevice. Kao nikada do sada, s ovim uređajem stiže mnoštvo unapređenja i noviteta koji mogu da vam olakšaju svakodnevne aktivnosti i učine ih prijatnijim. Kupci ovog uređaja u PRE-ORDERU na poklon dobijaju Galaxy Buds Live i Galaxy SmartTag.

Iste poklone dobijaju i kupci u pretprodaji Samsung Galaxy S21+ 5G uređaja. U pitanju je smartfon prostranog ekrana dijagonale 6.7 inča. Ekran na ovom modelu je superkvalitetni Dynamic AMOLED 2X, sa 120 Hz osvježenja i prikazom u rezoluciji 1080×2400 piksela. Mnogi će cijeniti što na ekranu ima Always-on display opciju. Treba istaći i to da je ovaj smartfon otporan na vodu i prašinu po standardu IP68. Praktično, to znači da pod vodom na dubini do 1.5 m može da provede i do pola sata bez posljedica.

Kupci u PRE-ORDERU Samsung Galaxy S21 Ultra 5G uređaja, gratis dobijaju Galaxy Buds Pro i Galaxy SmartTag. Ultra je najluksuzniji model iz ove serije. Pokreće ga procesor Exynos 2100 izrađen u 5-nanometarskoj tehnologiji. Fantastičnu grafiku obezbjeđuje mu Mali-G78 MP14.

Scroll to Top