3D BOX Hitman 3 je stigao, prve ocjene govore da je fantastičan (Video)

Hitman 3 je stigao. Novinari medija specijalizovanih za gaming, koji su igru već isprobali, tvrde da je u pitanju veliki hit. To potvrđuju i njihove ocjene. Na skali od 1 do 10, IGN i GameSpot su dali ocjene 9, a GamesRadar 4.5 od maksimalnih pet zvjezdica.

Na Hitman YouTube kanalu premijerno je prikazan trailer koji nudi uvid u sve “poslovne” lokacije koje će Agent 47 obići. A tamo gdje se pojavi Agent 47, nekome neće biti dobro. Hitman 3 je posljednji dio čuvene franšize i sa njim ova trilogija dolazi do svog kraja. Možda upravo zbog toga, ova priča o kreativnom plaćenom ubici ide ka svom spektakularnom kraju.

Lokacije u Hitman 3 igri za PS4 i PS5 konzole izgledaju impresivno, prenosi Mondo. Ali, bez obzira na to kako izgledaju, atmosfera odaje utisak da su to veoma rizična mjesta. Većina mapa sadrži obazrive osobe i obezbjeđenje koje je spremno da se obračuna sa potencijalnim napadačima. Međutim, izgleda da ovoga puta Agent 47 neće biti sam u ovim misijama. Čini se, naime, da ima i saveznika, koji se nalazi u sjeni tihog ubice. Jeziva melodija prati sva dešavanja, a to je nekako i očekivano s obzirom na prirodu posla Agenta 47.

Hitman 3 je, dakle, stealth akciona igra studija IO Interactive u kojoj se poznati Agent 47 vraća kao nemilosrdni profesionalac, i to sve zbog najvažnijih ugovora u svojoj surovoj karijeri. Ovo je baš veliki hit, poručuju mediji posebno hvaleći bogatstvo varijacija na temu likvidacija odabranih meta. U najveće vrijednosti igre ubrajaju maestralnu priču, mogućnost igranja iznova i maštovite načine ovjeravanja meta koji vam u velikom broju stoje na raspolaganju.

Na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a, uključujući i web shop mobilnitelefoni.ba, Hitman 3 je od danas u redovnoj prodaji. Ovaj naslov dostupan je i za PS4 i za PS5 konzole.

Scroll to Top