TOP PONUDA Nova generacija superefikasnih Xiaomi bežičnih usisivača u 3D BOX-u

Novim modelima spektakularno efikasnih i praktičnih Xiaomi bežičnih usisivača 3D BOX je upotpunio ponudu modernih kućanskih uređaja. Na našim prostorima Xiaomi je uglavnom poznat po veoma pristupačnim smartfonima izuzetnog kvaliteta. Međutim, bežični vakuum i robot usisivači ovog brenda takođe pripadaju top klasi uređaja koji i cijenom i kvalitetom oduševljavaju svijet.

Mi Robot Vacuum uređaji pripadaju klasi vrhunskih pametnih i superefikasnih Xiaomi bežičnih usisivača. Odlikuje ih niz inovativnih rješenja zahvaljujući kojima ostvaruju impresivne rezultate u čišćenju. Jedan od takvih je Roborock S5 Max s velikim rezervoarom za vodu i funkcijom superefikasnog brisača podova. Laserski navigacioni sistem na ovom uređaju nepogrešivo izračunava najefikasniji način čišćenja površina. Odlikuje ga velika usisna snaga, moćna baterija i do dva i po sata rada na jednom punjenju. Poveziv je sa pametnim telefonom tako da mu zadatke možete izdavati i kad niste kod kuće.

Inovativne tehnologije

U kategoriju vrhunskih Xiaomi bežičnih usisivača spadaju i Robot Vacuum Cleaner, Robot Vacuum Mop Essential G1 i Roborock S6 Pure. Sve su to pametni uređaji izuzetnog dizajna kreirani da efikasno odgovore na sve kućne izazove. Ovi robot usisivači imaju snažne baterije koje im pružaju autonomiju više nego dovoljnu za čišćenje cijelog stana ili kuće. A kada energija spadne na minimum sami će otići do stanice za napajanje kako bi se baterija ponovo napunila na 100%.

Druga vrsta Xiaomi bežičnih usisivača su oni kojima se ipak upravlja ljudskom rukom, ali gotovo bez ikakvog napora. Prije bi se moglo reći da je korišćenje Xiaomi Roidmi Cordless bežičnih usisivača prava zabava koja daje vrhunske rezultate u čišćenju doma. Roidmi Cordless Vacuum Cleaner Z1 Air, S1E ili S1 Special predstavljaju reprezentativne modele ove vrste usisivača. Naravno, nisu jedini jer u ponudi 3D BOX-a pronaći ćete još nekoliko sličnih Roidmi uređaja. Pored toga što efikasno uklanjaju prašinu i dlake, ovi usisivači uklanjaju i grinje i alergene. Moćni motori, višeslojni filteri i ciklonski sistemi kod ovih usisivača obezbjeđuju savršeno čišćenje svakog doma.

Sve navedene modele bežičnih usisivača i još neke slične, u 3D BOX-u možete da nabavite po najpovoljnijim cijenama u BiH.

Scroll to Top