Novi pristupačni laptopi top brendova HP, Dell, Asus i Acer u 3D BOX-u

3D BOX je proširio ponudu koju čine novi pristupačni laptopi svjetskih top brendova HP, Dell, Asus i Acer. Riječ je o uređajima namijenjenim za svakodnevni rad, učenje i zabavu i dizajniranim za produktivnost na bilo kojem mjestu.

Laptopi iz ponude 3D BOX-a pripadaju klasi pristupačnih uređaja koji su u mogućnosti da odgovore na sve svakodnevne potrebe korisnika. Pri tome, ovi odabrani modeli svojim najvišim kvalitetom u klasi garantuju najpozitivnije korisničko iskustvo.

HP laptopi poznati su širom svijeta po svom tradicionalno visokom kvalitetu i dizajnu prilagođenom za maksimalnu produktivnost. Modeli 350D2EA, 250 G7 1F3J4EA, 2D2U1EA, 8PR08EA i 250 G7 1L3L8EA odlikuju se pristupačnom cijenom i pouzdanim radom u ispunjavanju svih svakodnevnih zadataka. Krasi ih besprekorno elegantan dizajn, prilagođen korišćenju uređaja u raznim prilikama i na raznim mjestima. Ugodnom korisničkom iskustvu ovih laptopa doprinose i njihove jake baterije koje obezbjeđuju autonomiju tokom cijelog radnog dana.

Sličnih karakteristika i jednako visokog kvaliteta u klasi su i Acer laptopi iz ponude 3D BOX-a. Aspire 3 A315-53-P7SK i Aspire 3 A315-22-48A6 odlikuju se izuzetnim dizajnom i odličnim performansama za nižu cjenovnu klasu kojoj pripadaju. Na njima je anti-glare LED displej s prikazom u Full HD rezoluciji.

Dell laptopi su poznati po jedinstvenom kvalitetu, visokim performansama i dugotrajnom kvalitetu. U 3D BOX-u ćete pronaći modele koji pružaju najviše za cijenu po kojoj se prodaju. Odličan su izbor za grafičke dizajnere ili studente, a u mogućnosti su da pruže i vrhunsku zabavu. Riječ je o modelima s FHD ekranom dijagonale 17 inča.

Laptopi ASUS brenda takođe pripadaju svjetskoj top klasi, a u 3D BOX-u trenutno je dostupan jedan model tajvanskog proizvođača. U pitanju je odlični Asus X509JA-BR770T, sa 8 GB radne i 1 TB interne memorije. Sve laptope iz ponude 3D BOX-a možete potražiti u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka ili na web shopu mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top