PlayStation dopune sada dostupne isto kao i prepaid dopune za telefone

Distribucijom bonova PlayStation dopune na prodajna mjesta širom BiH, 3D BOX ih je učinio lako dostupnim svima. Sada je kupovina ovih bonova jednako jednostavna i laka kao i dopuna prepaid računa za mobilne telefone.

Stavljajući PlayStation dopune u ponudu na oko 2.000 novih prodajnih mjesta, 3D BOX želi fanovima PlayStation gaminga da olakša njihovu nabavku i učini ih optimalno dostupnim. PlayStation Live Cards Hanger HRK 150, PlayStation Plus Card 90 Days Hanger i PlayStation Plus Card 365 Days Hanger bonovi od sada su dostupni na brojnim benzinskim pumpama, u trafikama, marketima, poštama, kladionicama i drugim prodajnim mjestima.

PlayStation dopune od sada možete da nabavite na Nešković pumpama, Brčko gas pumpama, CSP pumpama, Super petrol pumpama, Nes petrol pumpama, Hifa oil pumpama i mnogim drugim prodajnim mjestima u svim gradovima BiH. Wallet na račanu PlayStation Store možete da dopunite i u poslovnicama Gagi trans, SLOT Game, Pošte Srpske, Kladionice Bet live, Hattrick kladionice…

Scroll to Top