Samo u 3D BOX-u uz PlayStation možeš da osvojiš električni trotinet

Ostale su još dvije sedmice do kraja martovske nagradne igre 3D BOX-a u kojoj je glavna nagrada električni trotinet M365. Kupovina bilo kojeg PlayStation proizvoda u 3D BOX-u tokom marta može vas učiniti ponosnim vlasnikom ovog e-skutera Xiaomi brenda. Čak i minimalna investicija u PS gaming ovog mjeseca u 3D BOX-u, svrstava vas u kandidate za dobijanje nagrade.

Sony PlayStation je već godinama jedan od najistaknutijih i najzastupljenijih brendova u 3D BOX-u. Na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a pronaći ćete bogatu ponudu PS konzola, kontrolera, PS igara, PlayStation VR i mnoštvo originalne PS dodatne opreme. U ponudi su i kompletni upravljački setovi s volanom i komandama, posebno dizajnirane udobne stolice za gamere, pa čak i sve veći broj PS5 naslova! Kupovinom bilo kojeg od navedenih proizvoda u martu smješi vam se besplatan Xiaomi električni trotinet M365.

Najsrećnijem kupcu električni trotinet će biti dodijeljen u prvoj polovini aprila, baš kada se sezona za vožnju ovog sve popularnijeg urbanog prevoznog sredstva zahuktava. Ime srećnog dobitnika biće izvučeno Random metodom o čemu će jabnost biti obaviještena na ovom blogu i drugim kanalima komunikacije 3D BOX-a. U proteklom mjesecu najsrećniji kupac televizora u 3D BOX-u bio je Marko Janković sa Sokoca i njemu je kao glavna nagrada pripala PS5 konzola s čitačem diska.

Pravila martovske nagradne igre u 3D BOX-u

Ovog mjeseca svaki kupac će prilikom kupovine PlayStation proizvoda uz fiskalni račun dobiti e-mail na koji može da se prijavi za učešće u nagradnoj igri. U prijavi putem dobijenog e-maila kupac treba da navede tačno ime i preizme, broj telefona i adresu. Kupci koji kupovinu PlayStation proizvoda obave online, putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, automatski su se prijavili i za učešće u nagradnoj igri koja najsrećnijem kupcu donosi električni trotinet M365. Važno je još naglasiti da za nagradu konkurišu samo kupci koji sačuvaju račun kao dokaz odgovarajuće kupovine u martu.

Nagradne igre u 2021. rezultat su uspješnog poslovanja 3D BOX-a u proteklim godinama. Ujedno, predstavljaju mali znak pažnje i veliku zahvalnost vjernim kupcima. Poslije svakog mjesečnog ciklusa, najsrećniji kupac biće izvučen Random metodom. Rezultat nagradne igre poslije svakog mjeseca biće objavljen na ovom blogu i drugim kanalima komunikacije 3D BOX-a. Svi dobitnici nagrada dužni su da nagrade preuzmu lično u poslovnici 3D BOX-a, u Tržnom centru Mercator Banjaluka. Narednog mjeseca najsrećniji kupac PlayStation proizvoda u martu, preuzeće Xiaomi električni trotinet M365. O dobijenoj nagradi i terminu preuzimanja nagrade u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, dobitnik će biti i lično obaviješten. Srećno svim kupcima PlayStation proizvoda!

Scroll to Top