Stižu ekskluzivni Sony PS5 naslovi igara za novu generaciju konzola!

Ekskluzivni Sony PS5 naslovi spektakularnih igara polako pristižu na tržište. Već tokom predstojećeg proljeća, ali i kasnije ove godine, očekuje se njihov veliki bum. Sony ne krije da se u njihovim studijima duži period radi punom parom. U mnogim slučajevima obavljaju se završne pripreme za objavljivanje vrhunskih PS5 ekskluziva. Neke od njih će u prodaju već za koji dan.

Polyphony Digital, Naughty Dog, Insomniac Games, Santa Monica Studio, Media Molecule i Sucker Punch imaju pune ruke posla. Svaki od ovih studija priprema poneki veliki naslov specijalno za najnoviju generaciju Sony PlayStation konzola. Prvi Sony PS5 naslovi na tržište su stigli još krajem prošle godine. Međutim, puni potencijal nove generacije PS konzola očekuje se tek uz nove naslove koji upravo stižu.

Sony PS5 naslovi imaju zadatak da predstave sav raskošni potencijal 5. generacije Sony PlayStation konzola. Nekoliko već objavljenih naslova malo je da bi doživljaj prelaska na novu konzolu bio potpun. Od proljeća, stvari će se napokon promijeniti iz korijena i PlayStation fanovi će konačno doživjeti upotpunjen novi nivo gaminga.

Prvi Sony PS5 naslovi su već u prodaji na svim 3D BOX prodajnim mjestima. Među njima su FIFA 21, NBA 2K21, Call of Duty: Black Ops Cold War, Hitman 3, Immortals Fenyx Rising… Za PS5 konzole dostupni su i Destruction AllStars, Sackboy: A Big Adventure, Demon’s Souls i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. U narednim danima objavićemo i PS5 naslove koji uskoro stižu u prodaju.

Scroll to Top