3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka – glavni centar za PlayStation

3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka od sada je glavni centar za prodaju cjelokupnog PlayStation asortimana. U online sferi to je i dalje web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Kao ovlašteni prodavac PlayStation proizvoda 3D BOX ostaje u BiH najveći promoter najpopularnijeg svjetskog brenda gaming industrije. U lancu prodajnih mjesta 3D BOX-a, međutim, dogodile su se neke izmjene.

3D BOX shop u TC Mercator preouzeo je dosadašnju ulogu 3D BOX PlayStation shopa u Delta Planetu Banjaluka koji je prestao sa radom. Na zatvaranje shopa u Delta Planetu najviše su uticali otežavajući uslovi poslovanja tokom COVID-19 pandemije. Povremena zatvaranja tržnih centara i propisane mjere koje se moraju poštovati uticali su na pad posjećenosti PlayStation shopa. Posljedično je opao i promet, a pomoć države je izostala.

Reorganizacijom poslovanja, 3D BOX shop u TC Mercator, koji je od Delta Planeta udaljen svega nekoliko stotina metara, postao je i PlayStation shop. Drugim riječima, prvi specijalizovani PS gaming shop preselio se iz Delta Planeta u TC Mercator Banjaluka.

Kao ravnopravan član svjetske Sony PlayStation zajednice, 3D BOX shop i dalje nudi cjelokupan PS asortiman po najpovoljnijim uslovima. U stalnoj ponudi je veliki izbor konzola, kontrolera, raznovrsnih PS rekvizita, opreme, VR paketa i PS bonova za dopunu. Naravno, tu je i najveći izbor originalnih PlayStation igara uključujući i najnovije i najatraktivnije naslove.

Sony PlayStation je jedan od 10 najpoznatijih i najprepoznatljivijih brendova u svijetu. Takođe, jedan je od tri najpopularnija brenda među milenijalcima širom planete. Godinama suvereno vlada globalnim tržištem gaming-a. Ostvaruje uspješnu saradnju sa brojnim organizacijama na promociji sporta, kulture i opštih društvenih vrijednosti. Kao član svjetske PlayStation zajednice, 3D BOX ima privilegiju i čast da PlayStation brend dodatno približi građanima BiH.

Poštujući tradicionalne godišnje aktivnosti PlayStation-a, 3D BOX u TC Mercator će, naravno, i dalje učestvovatiu akcijama kao što su Days of Play, Black Friday i druge.

Scroll to Top