Nagradna igra 3D BOX-a za april potpuno u znaku Karcher proizvoda

Kupovinom bilo kojeg Karcher proizvoda u 3D BOX-u tokom aprila, konurišete za vrijednu nagradu – Karcher kompresorski perač K3 Power Control. Budući da smo u jeku proljećne sezone generalnog čišćenja domaćinstava, kategorija preporučenih proizvoda za kupovinu u aprilu je apsolutno odgovarajuća.

Nagrada za najsrećnijeg kupca u aprilu je takođe odgovarajuća jer je upravo nastupila sezona kada se kompresorski perač najviše koristi. Karcher K3 Power Control, koji će u maju dobiti najsrećniji kupac bilo kojeg Karcher proizvoda u aprilu je višestruko koristan aparat. Namijenjen je za unutrašnje i vanjsko pranje raznih površina i pruža odličnu efikasnost čak i kod uklanjanja tvrdokornih nečistoća.

3D BOX je nedavno proširio asortiman sa preko 250 Karcher proizvoda. Riječ je o uređajima jedinstvenog, vrhunskog kvaliteta koji omogućavaju savršeno efikasno i kompletno čišćenje kuće, dvorišta, vrta, garaže, radionice, automobila, stubišta, dvorišnih klupa ili staza i sl.

Karcher uređaji osvajaju svojom efikasnošću, trajnošću i jednostavnošću tokom korišćenja. Uz njih se i najzahtjevnija i najkomplikovanija čišćenja i pranja pretvaraju u pravu zabavu za cijelu porodicu. Snažni motori, kompresorski pritisak, inovativna rješenja za vrhunske domete i kvalitet koji garantuje dugotrajnost glavne su odlike uređaja ovog brenda.

Pravila nagradne igre 3D BOX-a

Ovog mjeseca svaki kupac će prilikom kupovine Karcher proizvoda uz fiskalni račun dobiti e-mail na koji može da se prijavi za učešće u nagradnoj igri. U prijavi putem dobijenog e-maila kupac treba da navede tačno ime i preizme, broj telefona i adresu. Kupci koji kupovinu obave online, putem web shopa 3D BOX-a, automatski su se prijavili i za učešće u nagradnoj igri koja najsrećnijem kupcu donosi kompresorski perač K3 Power Control. Važno je još naglasiti da za nagradu konkurišu samo kupci koji sačuvaju račun kao dokaz odgovarajuće kupovine u aprilu.

Mjesečne nagradne igre u 2021. rezultat su uspješnog poslovanja 3D BOX-a u proteklim godinama. Ujedno, predstavljaju mali znak pažnje i veliku zahvalnost vjernim kupcima. Poslije svakog mjesečnog ciklusa, najsrećniji kupac biće izvučen Random metodom. Rezultat nagradne igre poslije svakog mjeseca biće objavljen na ovom blogu i drugim kanalima komunikacije 3D BOX-a. Svi dobitnici nagrada dužni su da nagrade preuzmu lično u poslovnici 3D BOX-a, u Tržnom centru Mercator Banjaluka.

Ime srećnog dobitnika nagradne igre za april biće početkom maja izvučeno Random metodom i objavljeno na ovom blogu. O dobijenoj nagradi i terminu preuzimanja Karcher kompresorskog perača K3 Power Control u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, dobitnik će biti i lično obaviješten. Srećno svima!

Scroll to Top