3D BOX Mega popust na odabrane PS4 hit naslove različitih izdavača

Od danas pa do 2. maja u 3D BOX-u je mega popust na odabrane PS4 hit naslove različitih izdavača. Nova akcija na neke od najpopularnijih i najboljih PS4 igara značajna je po tome što su redovne cijene manje-više prepolovljene.

Aktuelni mega popust omogućava vam veliku uštedu ukoliko ste fan velikih brzina, sportskih nadmetanja, ali i žestoke pucnjave ili SF-a. FIFA 21 je, na primjer, jedan od najprodavanijih naslova u proteklih pola godine. Redovna cijena ove igre je 129 KM, ali sada je samo 55 KM. Na popustu je i UFC 4 koji je sa 129 KM skliznuo na 69 KM. Uvijek popularni Need for Speed Hot Pursuit Remastered sada je samo 55 KM.

Mega popust pruža izuzetnu priliku da se uz veliku uštedu od čak 64 KM nabavi i spektakularni Star Wars: Jedi Fallen Order. Za one koji Star Wars više vole u neobičnom izdanju, tu je The Sims 4 Game Pack 9: Star Wars – Journey to Batuu. Ovaj naslov kojem je redovna cijena 99 KM, sada možete da nabavite za 55 KM. Kad smo već kod Ratova zvijezda, dodajmo da je trenutno pojeftinio i Star Wars: Squadrons. Igra sa uzbudljivim VR elementima, koja donosi autentična pilotska iskustva upravljanja zvjezdanim lovcima sada je samo 45 KM.

Akcija na svim 3D BOX prodajnim mjestima

Od ostalih naslova na sniženju koje vrijedi izdvojiti, mega popust odnosi se i na Need For Speed Heat. Ova uzbudljiva igra automobilske jurnjave u vrelim noćima u kojima se traži pun trenutno je samo 55 KM. Need for Speed je serijal koji okuplja milione fanova. Heat je 16. nastavak adrenalinske trkačke igre u kojoj zakoni blijede kako sunce zalazi. Noću uplovljavate u podzemne ulične trke u kojima pokušavate da izgradite vlastitu reputaciju opakog vozača. Dobićete priliku da formirate vlastiti vozni park i izgradite i istaknete vlastiti identitet za volanom.

Mega popust donosi još nekoliko izuzetno atraktivnih naslova po cijeni od 45 KM. Riječ je, takođe, o velikom sniženju na kojem su se našli svima dobro poznati hit naslovi. Plants vs Zombies Battle for Neighborville, The Sims 4 i Battlefield V sniženi su na 45 KM. Na svakom od ovih naslova pojedinačno ušteda je trenutno 34 KM.

Posjetite web shop 3D BOX-a ili 3D BOX shop u Tržnom centru Mercator i iskoristite ovaj mega popust. PS4 gaming platforma je i dalje veoma aktuelna, a navedeni naslovi na sniženju garancija su vrhunske zabave na duži period.

Scroll to Top