Novi spektakularni PS5 naslovi u 3D BOX-u, Tom Clancy’s samo 65 KM!

Fanovi taktičkih borbi i spektakularnih akcija su dočekali svojih pet minuta, jer je stigao Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Deluxe PS5! Pored ovog naslova u prodaji je napokon i Destruction AllStars PS5 za opasne vozače spremne na najveće avanture i rizike. U 3D BOX-u je Tom Clancy’s za PS5 konzole samo 65 KM, a Destruction AllStars PS5 tek 45 KM.

Zajedno sa novitetima za PS5 konzole, u prodaji je i naslov za PS4 – Outriders Day One Edition. Napomenimo da je ovaj naslov nešto ranije izašao i za PS5 konzole. Riječ je o bogatoj i uzbudljivoj priči u kojoj sve pršti od pucnjave, a za ovakvo fantastično izdanje zaslužan je čuveni studio People Can Fly. Nebrojeni sati napetih pucačkih obračuna oružjima velike razorne moći iz arsenala prilično neobičnog oružja i opreme iskustvo su koje donosi ova igra. S druge strane, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nam je već poznat, ali sada obećava sasvim novo iskustvo budući da je prilagođen novim, nestvarnim mogućnostima koje pruža PS5 platforma.

Tom Clancy’s je, dakle, spektakularna pucačina iz prvog lica koja donosi zapanjujuća i uzbudljiva nova iskustva zahvaljujući PS5 konzoli. U ovoj igri nastupaš kao operativac Rainbow Six tima, vrhunski obučene antiterorističke jedinice. Različiti operativci imaju različitu opremu, oružje i stil ponašanja u napetim akcijama. Siege stavlja težak naglasak na uništavanje okoline i saradnju između igrača. Igra je puna napetosti i tjeskobe, a za spasonosno ili u najmanju ruku prihvatljivo rješenje potrebno je donositi đavolski teške odluke.

Za razliku od spektakularno poboljšanog Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Deluxe izdanja za PS5, Destruction AllStars PS5 donosi do sada neviđenu jurnjavu specijalno izrađenim automobilima. Ekipa od 16 razarajućih vozača igre Destruction AllStars ubacila je u petu brzinu i spremna je za zabavu i uništenje. Zato, veži se i pripremi za žestoku, eksplozivnu, nepredvidivu i nesputanu akciju i postani prvak Globalne federacije uništenja.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Deluxe PS5, Destruction AllStars PS5, kao i Outriders Day One Edition PS4 možete da kupite na svim 3D BOX prodajnim mjestima.

Scroll to Top