3D BOX Najveći izbor e-trotineta za sve uzraste + bogata dodatna oprema

Zimsko vrijeme je napokon iza nas, a nova sezona korišćenja e-trotineta je upravo počela. Lagano krstarenje gradom ili vožnja uređenim stazama daleko od saobraćajnih gužvi naročito su ugodni tokom proljeća. 3D BOX je za novu sezonu pripremio najširu ponudu električnih trotineta u BiH, i to za sve uzraste i generacije.

Za najmlađe je u ponudi izuzetno bogat izbor najkvalitetnijih i najpouzdanijih trotineta Micro brenda. Micro je širom svijeta priznat kao lider u proizvodnji vrhunskih e-trotineta specijalno prilagođenih različitim uzrastima i generacijama. Pored toga, u ponudi je i originalna dodatna oprema za vozače električnih skutera, a naravno, tu su i zaštitne kacige. Micro trotineti za najmlađe su veoma pristupačni budući da im prodajne cijene u 3D BOX-u kreću od samo 189 KM. Čak i oni najluksuznije dizajnirani i opremljeni modeli kao što je Micro Speed Dolphine nisu skuplji od 280 KM.

Micro je proizvođač e-trotineta koji pravi odlične modele i za odrasle, a među njima su i oni izuzetno snažni i luksuzni. Micro Explorer je među električnim trotinetima ono što su najpopularniji BMW modeli u svijetu automobila. Explorer je, jednostavno rečeno, kralj među električnim trotinetima. Nudi savršenu kombinaciju snage i udobnosti kao nijedan drugi trotinet ovog tipa. Jedan od glavnih ciljeva prilikom kreiranja ovog modela bio je da mu se obezbijedi izuzetna trajnost. Sada svako može da se uvjeri da je Micro uspio u toj namjeri.

3D BOX je ranije kompletirao ponudu Xiaomi e-trotineta koje ovaj put ne treba posebno predstavljati. Riječ je o modelima koji su za samo nekoliko mjeseci osvojili svijet. Neki od njih, kao što je M365, osvojili su i visoka priznanja za kvalitet i performanse.

Pored fantastičnih Xiaomi e-trotineta, u ponudi 3D BOX-a su i električni skuteri američkog brenda Segway. Riječ je o probranim modelima koji pružaju najviše u odnosu na prodajnu cijenu. Generalno, u pitanju su trotineti vrhunske izrade i dizajna, stovreni za duge i bezbjedne vožnje na jednom punjenju baterije. Svi ti električni skuteri su bezbjedni za vožnju i odlikuju se top performansama u klasama kojima pripadaju.

Dodatna oprema za ljubitelje električnih trotineta, koju takođe možete pronaći u kategoriji Električni trotineti na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, pruža posebnu vrijednost budući da se može koristiti i u razne druge svrhe.

Scroll to Top