NOVO U 3D BOX-u Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Pod nazivom Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition, na tržište je stigao e-trotinet revolucionarno unaprijeđenog kvaliteta. Kompanija Xiaomi i konstruktori Formule 1 Mercedes-AMG Petronas udružili su snage kako bi san pretvorili u realnost. Rezultat je ovaj impresivni e-trotinet koji će vas oduševiti vrhunskim performansama, jedinstvenim kvalitetom i zadivljujućim dizajnom.

Mi Electric Scooter Pro 2 ima motor kontinuirane snage 300 W dok mu je maksimalna snaga čak 600 W. Na jednom punjenju baterije velikog kapaciteta od 12800 mAh može da prevali čak 45 kilometara. Maksimalna brzina mu je 25 km/h, a odlično savladava i uspone nagiba do 20%. Brzina i preciznost s trkačkih staza Formule 1 ubrizgana je u gene ovog e-skutera, naročito pri izradi njegovog nevjerovatno atraktivnog i aerodinamičnog dizajna. Čak je i logotip Mercedes-AMG tima Formule 1 urezan na ovom električnom trotinetu kao simbol težnje za savršenom vožnjom.

Pored vizuelne privlačnosti i luksuznog dizajna, Mi Electric Scooter Pro 2 će pouzdano zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe za putovanjima. Na principima izrade sigurnosnih mehanizama trkačkih automobila, precizno je izrađen sigurnosni sistem kod ovog impresivnog e-trotineta. On ima prednji i zadnji sistem dvostrukog kočenja. Zadnji točak koristi veliki perforirani kočioni disk s većom snagom kočenja. Prednji točak opremljen je E-ABS regenerativnim sistemom protiv zaključavanja kočenja. Prilikom kočenja prednji i zadnji kočioni sisitemi se aktiviraju jedan za drugim. Time se skraćuje udaljenost kočenja i tako osigurava bezbjedno zaustavljanje.

Pro 2 ima pneumatske gume nove generacije od 8.5 inča. Robusne gume otporne su na mehanička oštećenja i bušenje. Odlično amortizuju udare prilkom vožnje po neravnim putevima kao što su zemljane ili šljunkovite staze. Trotinet je opremljen i odličnim prednjim i zadnjim LED svjetlom pa su i noćne vožnje postale bezbjedne. Dodatnu vidljivost noću obezbjeđuju bočna svjetla.

Potrebne su vam samo 3 sekunde da Mi Electric Scooter Pro 2 sklopite i ponesete ga u ruci ili odložite tako da zauzima minimalan prostor. Nakon sklapanja, ovaj trotinet je veoma lako smjestiti u gepek automobila ili unijeti ga u javni prevoz. Konstrukcija trotineta je od aluminijuma koji se koristi u avio-industriji. Kupovinu ovog jedinstvenog električnog trotineta možete obaviti na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni-ba ili u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka.

Scroll to Top