Promotivne cijene PS4 i PS5 naslova izdavača Warner i Take2 u 3D BOX-u

Hit naslovi izdavača Warner i Take2, za PS4 i PS5 konzole, od danas su na promotivnoj akciji u 3D BOX-u. Promotivne cijene važe do 16. maja, osim za Warner izdanja Mortal Kombat 11, koja su na popustu do 9. maja. Navedeni period prilika je za kupovinu nekih od najkvalitetnijih PS4 i PS5 igara uz veliku uštedu.

Mortal Kombat 11 PS4, Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 i Mortal Kombat 11 Ultimate PS5, na popustu su, dakle, do 9. maja. Na Ultimate izdanjima ušteda je po 40 KM, dok je osnovni MK 11 na popustu samo 39 KM. Promotivne cijene obuhvataju i nekoliko fantastičnih naslova izdavača Take2, koja se ne smiju propustiti. Zapravo, sve igre obuhvaćene aktuelnim velikim popustom pripadaju samom vrhu po kvalitetu i popularnosti.

Znatno unaprijeđeno NBA 2K21 izdanje za PS4 i PS5 konzole na akciji je samo 99 KM, odnosno 45 KM. Promotivne cijene dobila su i nevjerovatno uzbudljiva i savršeno urađena Mafia izdanja. Mafia Definitive Edition je trenutno 65 KM, a Mafia Trilogy samo 79 KM. Nikad jeftiniji nije bio ni Red Dead Redemption 2, koji je na akciji 65 KM. Ušteda na kupovini hit naslova PGA Tour 2K21 tokom promotivnog perioda je čak 60 KM. A spektakularni i ultrapopularni GTA V Premium Edition naslov neprolazne vrijednosti je na akciji samo 45 KM.

Promotivne cijene na navedene naslove ne predstavljaju jedinu trenutnu pogodnost u PlayStation zoni 3D BOX-a. Naime, na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a u toku je i MEGA akcija na mnoge druge PS4 i PS5 naslove. Na nekima je ušteda i preko 50% od redovne cijene, tako da je ovih dana kupovina PS naslova izuzetno isplativa.

Scroll to Top