Totalno 4K iskustvo na najnovijim Samsung televizorima AU7172 iz 2021.

Samsung Smart televizori pod oznakom AU7172 su proizvedeni ove godine i pružaju do sada neviđeno pametno, totalno 4K iskustvo. Sa Crystal 4K procesorom i moćnom 4K Upscaling tehnologijom obezbjeđuju savršen kvalitet svake slike, u punoj 4K rezoluciji. Ove nevjerovatno kvalitetne ali i veoma pristupačne televizore, u veličinama ekrana od 43 i 50 inča, možete potražiti na svim 3D BOX prodajnim mjestima.

Zahvaljujući veoma tankom, elegantnom okviru, ekran AU7172 televizora djeluje još veći, a 4K iskustvo savršeno upotpunjeno. PurColor tehnologija čini da gledanje filmova izgleda kao da ste uronili u samu filmsku radnju. Omogućava televizoru da izrazi ogroman raspon boja za optimalne performanse fotografija, ali i da pruži uranjajuće iskustvo gledanja. Doživjećete izražavanje više autentičnih boja koje podržava sofisticirana tehnologija mapiranja boja.

Totalno 4K iskustvo zaokružuje visoki dinamički raspon (HDR) koji povećava nivo svjetlosti na ovom Smart TV-u. Uživaćete u nevjerovatnom spektru boja i svim vizuelnim detaljima čak i u najtamnijim scenama. Savršena slika zaslužuje i savršen zvuk. Odgovarajući Soundbar dodatno će unaprijediti ionako već visokokvalitetan zvuk televizora AU7172. Q-simfonija omogućava TV-u i Soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji Surround efekat bez potrebe za isključivanjem zvučnika TV-a.

Ovogodišnje Samsung Smart televizore AU7172, za totalno 4K iskustvo, u 3D BOX-u možete kupiti po najpovoljnijim cijenama u BiH. Najjednostavnija je kupovina iz udobnosti vlastitog doma, putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Garancija na televizore je 2 godine, a dostava na adrese širom BiH brza i pouzdana uz mogućnost plaćanja pouzećem.

Scroll to Top