TOP ponuda preko 20 vrsta Xiaomi elektronskih uređaja u 3D BOX-u

Preko 20 vrsta elektronskih uređaja brenda Xiaomi nalazi se u redovnoj ponudi 3D BOX-a, po najpovoljnijim cijenama u BiH. Xiaomi je za nekoliko godina izrastao u globalno prepoznatljiv i ultrapopularan brend. Nisu više samo mobilni telefoni i njihova dodatna oprema sinonim ovog brenda poznatog po fantastičnom odnosu cijene i kvaliteta. Danas je to cijeli spektar proizvoda koji svakodnevni život čine kvalitetnijim i sadržajnijim.

Televizori, telefoni, pročišćivači ili ovlaživači vazduha, pametne vage, električne četkice za zube, dronovi, auto punjači, bežične slušalice, Power Bank uređaji… Sve nabrojano su vrste izuzetno kvalitetnih i inovativnih elektronskih uređaja izrazito povoljne cijene iz redovne ponude 3D BOX-a.

Tu su i vazdušni kompresori, bežični štapni ili robot usisivači, pametne sijalice, električni trotineti, sigurnosne kamere i kućni stoni punjači. U ponudi su i Xiaomi pametni satovi i fitness trackeri, električni brijači, zvučnici, antibakterijski filteri i filteri za vodu, električna kuvala, TV stikovi… Sve navedene kategorije Xiaomi elektronskih uređaja pronaći ćete na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a.

Najbolji pregled svih Xiaomi elektronskih uređaja i njihovu sigurnu i jednostavnu kupovinu nudi web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Pored najpovoljnijih cijena u BiH, za sve ove uređaje obezbijeđena je i fabrička garancija, kao i njihova kupovina na rate. Za strane državljane obezbijeđen je i povrat PDV-a.

Scroll to Top