Novi Tesla Android UHD televizori s integrisanim soundbarom i hit cijenom

Kvalitet najnovijih Tesla Android UHD televizora koji su stigli u 3D BOX prevazilazi sva očekivanja. Riječ je o novoj S906 seriji televizora s dijagonalama ekrana od 43, 50 i 55 inča. S integrisanim sounbar sistemom s prednje strane, Chromecast tehnologijom i Google asistentom izdvajaju se kao televizori jedinstvenog kvaliteta. Povrh svega, cijena im je izuzetno povoljna i prihvatljiva za kvalitet koji nude.

Tesla televizori sa sertifikovanim Android TV 10 operativnim sistemom i integrisanim soundbarom predstavljaju novu dimenziju audiovizuelnog uživanja. Najnoviji Tesla Android UHD televizori dolaze s najboljim performansama do sada. Osvojiće vas još izraženijim tonovima niske frekvencije uz DTS podršku: uz surround efekat i integrisani soundbar, zvuk postaje još čistiji i jasniji.

Osim odličnog zvuka, za pravi ugođaj u gledanju televizije zaslužni su Direct LED ekran i Ultra HD rezolucija. Procesor novije generacije obezbjeđuje bolje korisničko iskustvo, brže instaliranje aplikacija i kvalitetnu sliku bez sjeckanja i kočenja. Tesla Android UHD televizori S906 donose kristalno jasne i žive boje. MPEG smanjenje šuma automatski „čisti“ prikaz, za najbolje grafičke kvalitete do sada uz HDR10/HLG.

Dok se audiovizuelnim kvalitetom izdvaja, Tesla Android UHD TV se u nekim aspektima savršeno uklapa. Na primjer, u svaki stil vaše dnevne sobe. Izuzetno tanak ekran, minimalistički dizajn i spušteno postolje ovog televizora donose dašak elegancije u svaku prostoriju. U centru pažnje je kada je uključen, a neprimjetan kada vam je to potrebno.

Više o najnovijim Tesla televizorima iz serije S906 možete saznati na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Pored web shopa, kupovina ovih fantastičnih televizora izuzetno povoljne cijene moguća je i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Scroll to Top