Zahuktava se nova generacija gaminga na PlayStation 5 konzolama

Nova generacija PlayStation gaminga, na PlayStation 5 konzolama, počela je i kod nas uveliko da se zahuktava. U 3D BOX-u je upravo aktuelno i prvo veliko sniženje superatraktvinih PS5 naslova nastalih u čuvenom studiju Ubisoft. Pored ovih naslova na akciji su i hitovi za PS4 konzole studija Ubisoft i Take 2.

PlayStation 5 polako preuzima primat u odnosu na prethodnu, PS4 generaciju, koja se, doduše, još nije povukla sa scene. Neće se to dogoditi ni u narednom periodu, budući da nas tek očekuju još neki veliki naslovi za PS4 konzole. Sony je čak ranije potvrdio da će PS4 ostati aktuelan i u narednim godinama, trajući uporedo sa novom generacijom.

Ipak, PlayStation 5 dobija na zamahu uprkos svim problemima na koje nailazi. Na tržištu je sve veći broj odličnih PS5 naslova, za sada uglavnom nastavaka najpopularnijih franšiza. Međutim, i to će se uskoro promijeniti jer nas uskoro očekuju i neke posve nove igre i ekskluzive za PS5 konzole.

Na aktuelnoj akciji u 3D BOX-u, od naslova za PlayStation 5 konzole, izdvajaju se Watch Dogs Legion Resistance i Assassin’s Creed Valhalla. Fantastični Watch Dogs je samo 69 KM, a dugo očekivana Valhalla tek 89 KM, što predstavlja odličnu priliku za njihovu povoljnu kupovinu. Od PS5 naslova na akciji je i Just Dance 2021 za cijelu porodicu, kao i fenomenalni Immortals Fenyx Rising Shadowmaster. Nažalost, na tržištu BiH trenutno je nestašica NBA 2K21 igre koja je takođe predviđena ovim velikim sniženjem.

Valhalla i Watch Dogs za PlayStation 5 konzole su naslovi koji se na aktuelnom sniženju nikako ne bi smjeli propustiti. Assassin’s Creed Valhalla je akcioni RPG spektakl, smješten u sjevernoeevropstva prostranstva tokom 9. vijeka, koji donosi do sada neviđeno moćnu grafiku. S druge strsane, Watch Dogs Legion Resistance je izuzetno uzbudljiva avantura smještena u otvoreni svijet Londona.

Akcija na navedene PlayStation 5 naslove traje do 11. jula, ali ipak treba požuriti, jer su količine ovih igara ograničene. Od svih PS4 i PS5 naslova na akciji u 3D BOX-u, trenutno nema jedino NBA 2K21 igre za dvije posljednje generacije PS gaminga.

Scroll to Top