Spasite se od paklenih vrućina izborom odgovarajućeg klima uređaja

Najava paklenih vrućina tokom predstojećeg ljeta mnoge je navela na razmišljanje o kupovini adekvatnog klima uređaja. Naše tržište, srećom, nudi bogat izbor, ali veoma je važno znati odabrati uređaj optimalnih performansi za prostor u kojem boravite. 3D BOX je učinio sve da vam taj izbor olakša i ponudi klime provjerenog kvaliteta po najpovoljnijim cijenama, uz maksimalnu garanciju.

Na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a pronaći ćete bogat izbor klima uređaja provjerenih brendova. Specifičnost i dodatna vrijednost ove ponude je u pažljivo odabranim modelima uređaja koji pružaju najviši mogući kvalitet za uloženi novac. Iz tog razloga u ponudi su klime brendova dokazanog kvaliteta. To potvrđuju i najnovije LG klime koje su upravo uvrštene u stalnu ponudu. Riječ je o vrhunskim klimama s Inverter kompresorom koje obezbjeđuju tih, ravnomjeran i izuzetno efikasan rad. Pored toga, veoma su štedljivi potrošači električne energije i na njihovu efikasnost se možete osloniti dugi niz godina. Uostalom, garancija na Inverter kompresore im je čak 10 godina.

Karakteristika Bosch klima uređaja je njihov vrhunski kvalitet koji prati primjena najnovijih tehnologija. Dolaze u visokokvalitetnim kućištima otpornim na koroziju i sa isparivačima visoke efikasnosti. Većina modela ima mogućnost poboljšanja kvaliteta vazduha u prostoriji zahvaljujući ugrađenim biofilterima i filterima visoke gustoće. Na taj način Bosch klime ne samo da obezbjeđuju željenu temperaturu vazduha u prostoriji, već ujedno i pročišćavaju vazduh. A kada prođu paklene vrućine i nastupi hladnije vrijeme, iste te klime će poslužiti da zagriju prostor u kojem boravite.

Turbo hlađenje, niski troškovi, produžen vijek trajanja

Sličnih karakteristika su i modeli Tesla klima uređaja koji će vam odlično služiti tokom cijele godine. Ipak, najpotrebnije i najkorisnije su sada kad već ulazimo u period tropskih vrućina. Tesla inverter klime garantuju veoma nisku potrošnju električne energije. Uz osiguran bešuman rad, opremljene su naprednim tehnologijama i proizvode ugodno čist i prijatan vazduh u zatvorenim prostorima. Imaju turbo hlađenje, produžen vijek trajanja, niske troškove održavanja i izuzetnu efikasnost tokom cijele godine. I sve to po izuzetno pristupačnoj cijeni i uz 3 godine garancije.

Bogata ponuda Elit, Vivax i VOX klima uređaja u 3D BOX-u formirana je za kupce koji traže najpovoljnije rješenje uz minimalan trošak. I odabrani uređaji ovih brendova odlikuju se višegodišnjim postojanim kvalitetom i jednostavnom ugradnjom. Ukratko, 3D BOX je formirao fantastičnu ponudu koju čine samo klima uređaji provjerenog kvaliteta po najpovoljnijoj mogućoj cijeni. Provjerite, i dočekajte spremni predstojeće paklene vrućine.

Scroll to Top