Dyson Airwrap Complete suši i oblikuje kosu bez ekstremne toplote (Video)

Styler Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia je jedinstven komplet uređaja i raznih dodataka za savršeno oblikovanje kose. Želite li kovrdžavu, valovitu ili ravnu kosu? Tražite li uređaj s različitim nastavcima za različite stilove koji vašu kosu ne oštećuje prilikom sušenja i oblikovanja?

Styler Dyson Airwrap Complete će garantovano riješiti sve vaše potrebe za održavanjem zdrave i njegovane kose savršeno odgovarajućeg volumena. Komplet sadrži specijalno dizajnirane cijevi za kovrdžanje kose ili njeno pretvaranje u valovite oblike. U kompletu su, takođe, i najefikasnije četke za ravnanje i volumiziranje kose.

Možda se, ipak, pitate zašto je uređaj iz navedenog kompleta istovremeno tako efikasan i nježan prema kosi. Odgovor se nalazi u primjeni inovativne tehnologije po kojoj je Dyson brend postao prepoznatljiv i cijenjen u cijelom svijetu. Naime, Dyson Airwrap je jedinstven uređaj za potpuno nov način oblikovanja kose, koju uvlači i omotava koristeći vazduh. Usvajanjem aerodinamičkog fenomena nazvanog Coanda efekat, Airwrap stvara kovitlac i uvija vazduh kako bi privukao kosu na cijev. Nema stezanja, rukavica ili nezgodnih mehanizama za namotavanje. Samo volumenizovane kovrdže i valovitost vaše kose, ako tako želite.

Međutim, Coanda efekat koriste i Dyson četke za zaglađivanje i ravnanje kose. Kosa se privlači prema površini četke, izduvavajući vazduh duž pramenova, oponašajući tako frizersku tehniku sušenja. Dyson Airwrap ima brojne dodatke za sve vrste savršenog tretiranja kose koji istovremeno oblikuju i suše, bez ekstremne toplote.

Kako njegovati i oblikovati kosu a da ona ostane zdrava, čvrsta i sjajna? Šta preduzeti kako bi se kosa zaštitila prilikom oblikovanja različitih frizura? Ovo su pitanja na koja su odgovori decenijama traženi u cijelom svijetu, ali samo je Dyson uspio da ih potpuno riješi. Novi revolucionarni pristup prevazilaženju ovog problema doveo je do genijalnog i nevjerovatno jednostavnog rješenja. Dyson Airwrap za oblikovanje kose najrazličitijih stilova koristi manji stepen zagrijavanja. Tako pomaže u zaštiti kose od oštećenja koje može prouzrokovati prevelika toplota.

Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia možete potražiti u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka. Ovaj komplet, takođe, možete da kupite i putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Pored maksimalne garancije i najpovoljnije cijene, omogućeno je kartično plaćanje, plaćanje pouzećem kao i kupovina na rate.

Scroll to Top