Kombinuj u 3D BOX-u: Veš mašina + Klima + Frižider = veliki popust!!!

Veliki popust zagarantovan vam je u 3D BOX-u za svaku kupljenu kombinaciju uređaja bijele tehnike! Na primjer, veš mašina + klima uređaj + frižider obezbjeđuju vam popust kojim ostvarujete ubjedljivo najnižu cijenu u BiH za navedene uređaje.

Kombinacije mogu biti i drugačije. Npr, šporet + mašina za pranje suđa + zamrzivač, takođe vam obezbjeđuju veliki popust i uštedu pri kupovini ovih uređaja. Izbor uređaja bijele tehnike u 3D BOX-u je impozantan, tako da svako može pronaći ono što mu treba. Zastupljeni su svi vodeći brendovi kao što su Bosch, Samsung, Tesla i drugi.

Pored navedenih uređaja, za veliki popust možete da kombinujete i neke druge uređaje. U ponudi je i odličan izbor kombinovanih veš mašina/sušilica, zatim samih sušilica veša ili mikrovalnih rerni. Ako ste u potrazi za određenim ugradbenim elementima, u 3D BOX-u ćete pronaći razne ugradbene rerne, nape i druge elemente za vašu kuhinju.

Da biste ostvarili veliki popust kupovinom bijele tehnike, posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka ili pozovite na telefonski broj 065/333-345. Popust koji ostvarujete biće vam poznat kada izaberete svoju kombinaciju za kupovinu uređaja bijele tehnike. Požurite u 3D BOX jer u pitanju je promotivna sezonska akcija na bijelu tehniku.

Scroll to Top