Fanove Ghost of Tsushima oduševiće ono što predstavlja Ghost of Ikishima

Ghost of Ikishima će se po svemu sudeći pojaviti već ove godine. Riječ je o svojevrsnom dodatku fantastičnoj igri Ghost of Tsushima, koji prema najavama stiže kao samostalna ekspanzija. Biće to potpuno nova priča, po obimu približna punoj igri, javlja play.co.rs.

Već znamo da je punokrvni nastavak za Ghost of Tsushima u izradi. Bilo je, takođe, riječi i o snimanju filma po radnji iz postojeće igre. Sada izgleda da će fanovi ove nove franšize imati čime da se zabave u međuvremenu. Najavljeni DLC Ghost of Ikishima trebalo bi da ima sve predispozicije za to.

Nove glasine koje kruže po internetu, upućuju na to da se radi o DLC-u, ili takoreći mini-nastavku, nazvanom Ghost of Ikishima. Prema riječima osnivača foruma Resetera, kredibilnom po raznim unaprijed otkrivenim igrama, Ghost of Tsushima bi već ove godine dobio samostalnu ekspanziju, u vidu potpuno nove priče, po obimu približne punoj igri.

Ghost of Ikishima bi bio dodatak za ovu nagrađivanu igru studija Sucker Punch kao što je Miles Morales za Marvel’s Spider-Man, ili Uncharted: Lost Legacy.

Zvanične potvrde još nema, tako da ćemo sačekati još neko vrijeme na potvrdu ovih glasina, navodi play.co.rs. Sony za naredne mjesece definitivno priprema veliki State of Play događaj, koji će biti posvećen novom talasu igara namijenjenih Playstation 5 konzoli.

Scroll to Top