AKCIJA GODINE Days of Play 2021 u 3D BOX-u od 26. maja do 9. juna

Danas je nastupio najpovoljniji period u godini za kupovinu PS5 i PS4 igara, Days of Play 2021! Hit naslovi poput Death Stranding, Days Gone ili Gran Turismo Sport Special 2 su samo po 39 KM. Značajno su snižene i cijene nekih od najnovijih hit naslova za PS5 konzole.

Days of Play 2021 je počeo danas, 26. maja i trajaće do 9. juna. Kao što svaki gamer već zna, ova globalna promocija slavi strastvenu PlayStation zajednicu. Ovo su dani tokom kojih PlayStation tradicionalno izražava veliku zahvalnost korisnicima za podršku tokom prethodne godine. Poštujući tradiciju, PlayStation je i ove godine obezbijedio atraktivan izbor PS5 i PS4 igara po nevjerovatno sniženim cijenama.

Istraži Days of Play ponudu i iskoristi najpovoljniju priliku za jeftinu kupovinu PS5 i PS4 igara koje ti nedostaju. Na velikom sniženju je i nekoliko atraktivnih PS5 naslova kao što je, na primjer, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Na sniženju su i The Nioh Collection PS5, Demon’s Souls PS5, Sackboy A Big Adventure! PS5

Days of Play 2021 donose nevjerovatno velika sniženja i na neke od najatraktivnijih PS4 naslova. The Last of Us 2 PS4 je sada samo 59 KM, a fantastični Ghost of Tsushima tek 79 KM. Veliko sniženje obuhvata i Marvel’s Spiderman, Marvel’s Spiderman GOTY, MediEvil, Predator: Hunting Grounds i mnoge druge PS4 naslove.

3D BOX, kao član svjetske PlayStation zajednice u BiH, ravnopravno učestvuje u globalnoj akciji Days of Play. Budite sa nama i narednih dana. Pratite nas na društvenim mrežama, kao i na našem blogu i web shopu mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top