Tesla frižideri: Izuzetan kvalitet, pristupačne cijene + 5 godina garancije

Tesla frižideri, kao i mnogi drugi uređaji bijele tehnike ovog brenda, sve češće su prvi izbor kupaca. Više je razloga za takvo opredjeljenje, ali glavni su dugotrajan, postojan kvalitet frižidera, izuzetno pristupačne cijene i 5 godina garancije.

Ponudom bijele tehnike u 3D BOX-u obuhvaćeni su svi traženiji Tesla frižideri u rasponu cijena od 222 KM do 1199 KM. Svi modeli frižidera Tesla brenda iz ponude 3D BOX-a su provjerenog kvaliteta i veoma povoljne cijene. Od najjednostavnijih modela do onih luksuznih, kombinovanih frižidera velike zparemine, pred vama je savršen izbor koji rješava sve vaše potrebe i probleme.

U nižoj cjenovnoj klasi su Tesla frižideri manjeg kapaciteta, ali sa odličnim unutrašnjim rasporedom i uglavnom sa LED osvjetljenjem. Pored niske cijene, ovi modeli odlikuju se i niskom potrošnjom električne energije i rad im je gotovo bešuman.

U srednjoj cjenovnoj klasi su kombinovani Tesla frižideri znatno većih mogućnosti kada je u pitanju čuvanje i održavanje hrane svježom. Uglavnom dolaze sa No Frost sistemom hlađenja i opcijom automatskog otapanja, odnosno samootapanja. Poseban kvalitet ovih frižidera je u tome što im se vrata mogu otvarati i na desnu i na lijevu stranu. Takva mogućnost često se ispostavlja kao njihova ključna prednost prilikom uklapanja sa ostalim kuhinjskim elementima.

Tesla frižideri u najvišoj cjenovnoj klasi predviđeni su za veća domaćinstva, ali i za ugostiteljsko objekte. Opremljeni su mnogim naprednim tehnologijama, od ravnomjernog hlađenja, do održavanja optimalne vlažnosti kako bi namirnice što duže ostale svježe. Smjer otvaranja vrata im je takođe promjenljiv. Izuzetak su Side by Side modeli sa po dvoje vrata na frižideru i zamrzivaču.

Osim Tesla frižidera, u ponudi 3D BOX-a su i Samsung i Bosch frižideri, prepoznatljivi po visokom kvalitetu i vrhunskom dizajnu. Ako ste u potrazi samo za zamrzivačem, 3D BOX vam i tu nudi odličan izbor najkvalitetnijih uređaja za duboko zamrzavanje hrane.

Scroll to Top