3D BOX i Ceger omogućili su vam sada i brzu PlayStation dostavu na klik

Kompletan PlayStation asortiman iz ponude 3D BOX-a od sada vam je dostupan za narudžbu i dostavu i putem Ceger aplikacije. Ovo je samo početak poslovne saradnje, budući da će u narednom periodu Ceger biti dopunjen i ostalim asortimanom 3D BOX-a.

Ceger je inače jedna od trenutno najpopularnijih aplikacija u BiH za Android i iOS uređaje. Putem ove aplikacije, u samo nekoliko klikova, možete da naručite hranu iz omiljenih restorana. Dostava je uvijek najbrža moguća. Aplikacija je krajnje jednostavna za korišćenje. Odmah poslije jednostavne registracije, unosa kontakt informacija i adrese na koju će vam stizati narudžbe, spremni ste da istražujete bogatu i atraktivnu ponudu. I, naravno, da naručujete sve ono što želite da vam u najkraćem mogućem roku bude dostavljeno na kućni prag. Putem ove aplikacije od danas možete da naručujete i PS igre, konzole, kontrolere i raznovrsnu dodatnu PlayStation opremu.

Uspostavom poslovne saradnje sa Cegerom, 3D BOX nastavlja da širi i olakšava dostupnost svih svojih proizvoda iz bogate ponude. Putem Ceger aplikacije, uskoro će biti moguća narudžba za dostavu i mobilnih telefona, televizora, bijele tehnike i mnogih drugih proizvoda 3D BOX-a.

Ako još niste upoznati sa fantastičnom Ceger aplikacijom, najkraći put da je upoznate i istražite počinje ovdje.

Scroll to Top