PRE-ORDER VIJESTI Zvijezda ženskog fudbala komentariše golove u FIFA 22

Prednarudžbe za FIFA 22 su otvorene, a sada isplivava sve više informacija o silnim novitetima i unapređenjima koja je prate. Jedna od inovacija je i uvođenje ženskog komentatora, prvi put u istoriji popularne franšize.

Od ranije je poznato da u svijetu gaminga FIFA nije samo muška igra jer je igraju i dame. Uvjereni smo da će i ženski komentatorski glas obogatiti doživljaj na konzolama najvažnije sporedne stvari na svijetu. Upravo je otkriveno da će se legenda britanskog fudbala Alex Scott pojaviti kao komentator golova u FIFA 22. Alex Scott je prava zvijezda u svijetu ženskog fudbala. Ostvarila je ogroman uspjeh igrajući za ženski tim Arsenala i žensku fudbalsku reprezentaciju Engleske, prenosi play.co.rs.

Isti izvor navodi da Alex Scott neće komentarisati cjelokupan tok fudbalskog meča u FIFA 22. Ona će uobičajenu atmosferu prekidati samo javljanjem rezultata iz drugih utakmica koje se simultano igraju. Iako mala, ova uloga je svakako važna, jer otvara put ka boljoj prezentaciji ženskog pola u sportskim video igrama. Upravo smo mogli da vidimo da je i ruska olimpijka i osvajačica zlata u Tokiju Vitalina Batsarashkina veliki gaming fan. Naime, ova takmičarka u disciplini pucanja iz vazdušnog pištolja, oko vrata je nosila medaljon iz The Witcher serijala dok je postavljala novi olimpijski rekord. Na njenom medaljonu nalazi se glava vuka, ista kakvu nosi i Geralt iz The Witcher igre.

Nakon male digresije, vratimo se FIFA 22 igri za koju EA Sports tvrdi da donosi revolucionaran napredak na mnogim poljima. HyperMotion gameplay tehnologija se najčešće ističe kao najveće unapređenje za igrače na PS5 konzolama. Međutim, tu su i brojna druga poboljšanja koja gotovo da brišu granice između realnog i virtuelnog fudbala.

Ako želite da među prvima na svijetu doživite nova iskustva koja će vam pružiti dolazeća igra, iskoristite PRE-ORDER u 3D BOX-u. Ne samo da ćete biti u prilici da među prvima zaigrate, već dobijate i popust od 10%. PRE-ORDER narudžbe za FIFA 22 PS4 i FIFA 22 PS5 možete da obavite u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, u 3D BOX shopu u Gradišci ili na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Igra za obe konzole u zvaničnu prodaju stiže 1. oktobra.

Scroll to Top