U čemu se ogleda jedinstveni kvalitet gaming stolice Nacon CH-350ESS (Video)

Poslije najrazličitijih dosadašnjih modela, gaming stolica Nacon CH-350ESS je napokon ono što je bilo potrebno svakom fanu video igara. Ova licencirana stolica, čiju izradu je službeno odobrio Sony, razvijana je dugo i studiozno kako bi bilo postignuto ergonomsko savršenstvo. Kompleksni rad se na kraju isplatio, jer gameri napokon imaju stolicu koja će apsolutno zadovoljiti sve njihove potrebe.

Nacon CH-350ESS je, dakle, posebno razvijena gaming stolica koja bi trebalo da savršeno odgovara svim tipovima tijela korisnika. Nudi vrhunsku udobnost, stabilnost i čvrstinu prilagođenu dugim igračkim sesijama. Pored vrhunskog ergonomskog dizajna, podesiva je po visini. Ima udobne naslone za ruke i predviđena je za korisnike do 110 kg tjelesne mase. Položena je na 5 stabilnih i okretnih točkića.

Iako je Sony prilikom davanja licence imao na umu prije svega fanove Sony PlayStation brenda, gaming stolica Nacon CH-350ESS je idelana i za mnoge druge korisnike. Udobnost ove stolice i njena ergonomija olakšaće višečasovno sjedenje i studentima i đacima dok uče. Čak i razni poslovi od kuće, koji zahtijevaju korišćenje kompjutera, mnogo lakše će se obavljati u vrhunskoj udobnosti ove stolice.

Kvalitet i postojanost gaming stolice Nacon CH-350ESS jedinstven je na tržištu jer je upotpunjen fantastično izvedenom ergonomijom. Duže sjedenje na ovoj stolici ne umara, jer njen oblik i linije savršeno podupiru svaki dio tijela. Ova nova gaming stolica na tržište je stigla krajem prošlog mjeseca. Zahvaljujući svojoj besprekornoj funkcionalnosti predstavlja najsveobuhvatnije i najkvalitetnije rješenje za potrebe svih posvećenih fanova gaminga. I, naravno, za sve druge korisnike prinuđene na svakodnevno višečasovno sjedenje.

Gaming stolicu Nacon CH-350ESS (Officially Sony Licensed Gaming Chair), možete da kupite na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a. Posebno pogodna je kupovina putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, jer je obezbijeđena brza dostava gaming stolice na kućnu adresu. Pored kartičnog plaćanja, obezbijeđeno je, takođe, i plaćanje pouzećem, kao i kupovina na rate.

Scroll to Top