Activision zvanično potvrdio dolazak Call of Duty: Vanguard igre (Video)

Call of Duty: Vanguard biće prvo sljedeće izdanje ove franšize, izuzetno cijenjene i od strane kritike i od strane publike. Više detalja saznaćemo već 19. avgusta, za kada je najavljena objava novih informacija u vezi sa novom igrom. Nakon prošlogodišnjeg, u gaming zajednici odlično prihvaćenog Call of Duty: Black Ops Cold War, Activision najavljuje zvanično i novi nastavak.

Prvi video za Call of Duty: Vanguard otkriven je zvanično, bez curenja kao proteklih godina. Pokazuje samo 4 fronta i na svakom od njih po jednog protagonistu. Mondo vjeruje da se radi o priči iz Drugog svjetskog rata i da će se radnja dolazećeg izdanja razvijati na 4 fronta istovremeno ili na neki način isprepleteno.

Prve informacije u vezi sa Vanguard nastavkom pojavile su se još u Call of Duty: Warzone igri. Warzone i dalje ne gubi na popularnosti, tako da je opravdano nadati se još jednom spektakularnom nastavku. Dolazeću igru razvija Sledgehammer Games, studio koji nam je donio i naslove Call of Duty: Advanced Warfare i Call of Duty: WWII.

Nažalost, Activision i Blizzard se trenutno nalaze u veoma nezgodnoj situaciji. Naime, u Kaliforniji je trenutno u toku medijski veoma praćen sudski proces zbog toksičnih uslova rada u tim kompanijama. Veliki broj prijavljenih slučajeva seksualnog uznemiravanja u okviru obe kompanije mogao bi, možda, da se odrazi na njihove razvojne planove.

U svakom slučaju, Call of Duty: Vanguard je nastavak franšize koji sigurno stiže, ali za više detalja još ćemo pričekati. Do tada, u 3D BOX-u možete da potražite ranije naslove iz ovog serijala i “utvrdite gradivo” do premijere novog izdanja.

Scroll to Top