PRE-ORDER Naruči odmah Galaxy Z Fold3 ili Flip3 5G i osvoji paket ušteda i poklona

Samsung Galaxy Z Fold3 i Galaxy Flip3 5G su zvanično predstavljeni prošle sedmice. Riječ je o prvim uređajima nove generacije telefona, jedinstvenog kvaliteta i proširenih funkcija, sa Flex načinom rada. U njihovom dizajnu, funkcionalnosti i načinu rada postignut je napredak koji je donedavno izgledao kao naučna fantastika. Tokom PRE-ORDER perioda u 3D BOX-u moguća je rezervacija najnovijih Samsung sklopivih smartfona uz brojne pogodnosti i uštede.

Z Fold3 i Flip3 5G u prodaju stižu 27. avgusta. Do tada imate priliku da iskoristite PRE-ORDER i da pored novčane uštede dobijete i vrijedne poklone. Prednarudžbom tokom ovog promotivnog perioda ostvarujete uštedu pri kupovini od 200 KM, uz mogućnost zamjene starog telefona. Uz zamjenu starog telefona moguća je dodatna ušteda do 200 KM. A tu su i druge pogodnosti u vidu produžene garancije i vrijednih poklona kao što su preklopiva futrola sa S Pen pametnom olovkom i 25 W punjač. Sve detalje o sticanju prava na uštede i poklone pronaći ćete na zvaničnoj Samsung stranici.

Samsung Galaxy Z Fold3 je sve ono što biste poželjeli od izdržljivog telefona izvanrednog kvaliteta sa 5G mrežom. A onda ga rasklopite i otkrijete masivan ekran na kojem možete gledati sadržaje, raditi i igrati igrice kao nikada do sada. Zahvaljujući svom Flex načinu rada, ovaj uređaj u mogućnosti je da prikazuje sadržaje na dva različita ekrana i da, po potrebi, stoji uspravno. Simetričan i uravnotežen dizajn se otvara pa možete uživati u sljedećoj eri pametnih telefona.

Kad se sklopi, Samsung Galaxy Z Flip3 5G staje u džep. Uvlači se i u vaše najuže farmerke. Zatim ga možete izvaditi i otvoriće se u 5G pametni telefon sa cijelim ekranom i savijati se pod vašim omiljenim uglovima. Zvuči kao da je Samsung pokušao ponovo da osmisli telefon – i jeste. Sada je to poruka: novi izgled za kojim će se svi okretati, baš kao što je slučaj i sa Z Fold3 uređajem…

Iskoristite PRE-ORDER period u 3D BOX-u i postanite među prvima u svijetu vlasnici Galaxy Z Fold3 ili Galaxy Z Flip3 5G uređaja. Pored uređaja revolucionarno novog izgleda i mogućnosti, ostvarićete i značajnu uštedu i osvojiti vrijedne poklone.

Scroll to Top