3D BOX U prodaji Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5 s novom ekspanzijom priče

Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5, sa potpuno novom ekspanzijom priče, od danas je u prodaji u 3D BOX-u. Ovo ultimativno izdanje, po mnogima jedne od najboljih igara svih vremena, sadrži sve DLC dodatke koji su do sada objavljeni. Nove su i PlayStation 5 mogućnosti za sveobuhvatniji i još uzbudljiviji doživljaj igre. Takav je, na primjer, DualSense haptički odziv za potpuniji doživljaj radnje i akcije u njoj. Pod ovim naslovom dolazi niz audiovizuelnih poboljšanja i mehaničkih dopuna za nenadmašno PS5 iskustvo.

Nova ekspanzija u Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5 igri donosi sasvim novu priču. Radnja se dešava na ostrvu Iki, nedaleko od ostrva Tsushima. Ovo ostrvo je takođe žrtva mongolske invazije, zbog čega glavni junak, Jin Sakai, odlazi upravo tamo. Dok istražuje glasine o prisustvu Mongola, biva upleten u događaje koji će ga natjerati da se podsjeti traumatičnih trenutaka iz prošlosti. Osim nove priče, novo ostrvo takođe znači i nove likove, misije, okruženje, ali i nove oklope i oružje, nove neprijatelje, tehnike i mini igre.

Za one koji još nisu igrali Ghost of Tsushima PS4, treba istaći da se radnja odvija krajem 13. vijeka. Upravo tada je moćno i osvajački raspoloženo mongolsko carstvo uništilo čitave nacije tokom osvajačkih pohoda na Istok. Ostrvo Tsushima jedino je još što stoji između kopnenog Japana i velike mongolske invazije koju vodi nemilosrdni i pronicljivi general Khotun Khan. Kompletna ova igra, naravno, dolazi i pod Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5 naslovom.

Kako sve na ostrvu gori u prvom valu mongolskog napada, samurajski ratnik Jin Sakai ostaje jedan od posljednjih preživjelih članova svog klana. Odlučio je da će bez obzira na cijenu zaštititi svoje ljude i vratiti svoj dom. Mora zaboraviti na tradicije koje su ga oblikovale kao ratnika i krenuti novim putem, putem Ghosta. To, međutim, podrazumijeva i nekonvencionalni rat za slobodu Tsushime… Pored nove ekspanizje i pune osnovne igre, Director’s Cut izdanje uključuje donosi i niz drugih atraktivnih sadržaja.

Prednosti Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5 igre su takođe izuzetno velike i značajne. Doživjećete dinamičnu 4K rezolucija do 60 fps, brzo učitavanje, haptički odziv, prilagodljive trigere, 3D Audio i još mnogo toga. Posjetite 3D BOX i među prvima u svijetu zaigrajte ovu fantastičnu igru na novoj generaciji konzola. Biće to doživljaj koji se pamti.

Scroll to Top