3D BOX U prodaji najnovija, Galaxy Watch4 serija Samsung pametnih satova

Samsung Galaxy Watch4 serija pametnih satova jedinstvenog kvaliteta i novih naprednih mogućnosti stigla je u 3D BOX. U ponudi su 4 modela, u različitim atraktivnim bojama, koji donose sasvim nov kvalitet u segmentu nosivih pametnih uređaja.

Galaxy Watch4 pametni satovi u crnoj, srebrnoj ili ružičasto-zlatnoj boji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pored nevjerovatno privlačnog dizajna, u mogućnosti su da korisnicima pruže iskustvo o kakvom su do sada mogli samo da sanjaju. A kad smo već kod snova, ovi uređaji nove generacije pružaju holističku analizu korisnikovog sna. Praćenjem sna, ovi satovi otkrivaju i holistički analiziraju vaše faze spavanja dok odmarate. Poboljšane mogućnosti mjerenja omogućavaju provjeru nivoa kiseonika u krvi i načine eventualnog hrkanja. Uz to, moguće je da dobijete i napredne uvide od Nacionalne fondacije za san za bolji kvalitet i trajanje sna.

Pored jedinstvenih mogućnosti, Galaxy Watch4 pametne satove odlikuje i bezvremenski dizajn koji se savršeno uklapa u sve stilove. Prefinjenog dizajna, donose sofisticiranost na vaš zglob, a vrhunski materijali od nerđajućeg čelika naglašavaju njihovu moćnu i intuitivnu funkcionalnost. Ponuđeno vam je da birate između analognog ili digitalnog lica sata sa raznim pozadinama, fontovima i bojama. Začinite lice svog sata nekim od AR emotikona kako biste izrazili svoj stil, dok animirana grafika prikazuje ono što planirate da radite, poput trčanja ili slušanja muzike.

Najveće inovacije za Galaxy Watch do sada

Samsung Galaxy Watch4 modeli pametnih satova vam pružaju mogućnost da upoznate svoje tijelo. Možete da pratite svoj napredak kondicije s prvim Samsung pametnim satom koji praktično mjeri tjelesni sastav. Upoznaćete, dakle, svoj postotak tjelesne masti, skeletne mišiće, vodu u tijelu i još mnogo toga kako biste postigli svoje ciljeve. Samsung BioActive senzor i najbrži Samsung čip donose najveću inovaciju za Galaxy Watch do sada.

Na svaki Galaxy Watch4 se možete pouzdati, jer će najbolje poznavati vas i vaše potrebe. Većina ljudi želi da zna više o sebi, kako bi bili svoja najbolja verzija. Upravo zato, Samsung je osmislio potpuno novi pametni sat koji će vas pratiti na vašem putovanju ka boljem sebi.

Sve modele Samsung Galaxy Watch4 pametnih satova možete potražiti na svim prodajnim mjestima 3d BOX-a. njihovo posebno detaljno predstavljanje pronaći ćete na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba na kojem je i kupovina krajnje jednostavna. Pored kartičnog, omogućeno je i njihovo plaćanje pouzećem, kada vam brzom poštom budu isporučeni na kućnu adresu.

Scroll to Top