PRE-ORDER Rezerviši odmah NBA 2K22 i uz popust osvajaš i bonus sadržaj

NBA 2K22 izdanja igre za PS4 i PS5 konzole stiže u prodaju već 10. septembra. Ako želite da ostvarite brojne benefite koji su aktuelni samo u PRE-ORDER periodu, požurite u 3D BOX. Rezervisanjem igre u pretprodaji, na nju ostvarujete popust od 10% i dobijate bogat bonus sadržaj.

U prodaju 10. septembra stižu standardna izdanja NBA 2K22 igre za PS4 i PS5 konzole. Igra za najnoviju generaciju konzola donosi naročito velika poboljšanja i brojne novitete. Doživjećete autentičnost profesionalne košarke na najvišem nivou.

Uz najbolju vizuelnu prezentaciju i vještačku inteligenciju u igrama, ažurirane postave i kultne timove, igra se nikada nije činila tako savršenom kao u NBA 2K22. Osjetićete energiju mase, žestinu takmičenja i beskrajnu zabavu u jednoj od najuzbudljivijih igara današnjeg gaminga.

Pored standardnih izdanja, NBA 2K22 dolazi i u posebnom, 75th Anniversary izdanju, takođe za PS4 i PS5 konzole. Riječ je o istoj igri značajno proširenog sadržaja koji uključuje i neke od najvećih legendi američke profesionalne košarke.

PRE-ORDER bonuse i popust na sva NBA 2K22 izdanja možete da ostvarite i ne web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Važno je samo da budete brzi, jer PRE-ORDER važi samo do dolaska igre u prodaju, a to će se dogoditi već u petak, 10. septembra.

Scroll to Top