Novi izbor atraktivnih PS4 i PS5 naslova na velikom sniženju u 3D BOX-u

Na najnovijoj akciji u 3D BOX-u od danas su PS4 i PS5 igre na kojima je moguća uštada i do 50 KM po naslovu. Akcija traje do 7. novembra. U tom periodu pojedine igre će se prodavati upola cijene. Neke druge, poput nedavno objavljene F1 2021 za PS4 ili PS5, na akciji su takođe znatno jeftinije.

Aktuelno sniženje PS4 i PS5 naslova idealna je prilika da se po rekordno niskim cijenama nabave najatraktivnije igre. Između ostalih, na velikom sniženju su Need for Speed Hot Pursuit Remastered PS4 i Need For Speed Heat PS4. Redovna cijena Need For Speed Heat je sa 99 KM spala na samo 49 KM. Hot Pursuit Remastered je sada tek 45 KM.

Ranije pomenuta igra F1 2021 sada je samo po 89 KM za PS4 i PS5 konzole. To je u odnosu na redovnu cijenu od 139 KM manje za okruglo 50 KM. Za 50 KM snižene su cijene i sljedećih igara: Star Wars Jedi: Fallen Order PS5, Star Wars Jedi: Fallen Order PS4, The Sims 4 Game Pack 9: Star Wars – Journey to Batuu PS4 i UFC 4 PS4. Pored Need for Speed Hot Pursuit Remastered PS4, po akcijskim cijenama od 45 KM pronaći ćete i The Sims 4 PS4, Star Wars: Squadrons PS4 i Plants vs Zombies Battle for Neighborville.

Da biste iskoristili aktuelnu akciju na PS4 i PS5 naslove, posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka. Kompletan PlayStation asortiman čeka vas i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Tu ćete takođe pronaći sve igre sa akcije, a njihova kupovina je krajnje jednostavna i sigurna. Uostalom, ako vam ne odgovara kartično plaćanje, kupovinu možete realizovati i plaćanjem pouzećem. Brza dostava kupljenih proizvoda na web shopu 3D BOX-a obezbijeđena je na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Scroll to Top