3D BOX PRE-ORDER na Call of Duty: Vanguard donosi uštedu i bonuse

Call of Duty: Vanguard za PS5 i PS4 konzole u redovnu prodaju stiže 5. novembra ove godine. Do tada, u 3D BOX-u je omogućen PRE-ORDER na ovu atraktivnu igru koji vam donosi uštedu od 10% od redovne cijene. Kupovinom ovog naslova u pretprodaji dobijate i nekoliko atraktivnih bonusa. Oni obogaćuju igru koja se odvija na najvećim svjetskim ratištima tokom Drugog svjetskog rata.

Call of Duty: Vanguard je, dakle, najnoviji nastavak globalno popularne franšize, koji je razvio Sledgehammer Games studio, a objavio Activision Blizzard. Riječ je o akcionoj, taktičkoj i pucačkoj igri u prvom licu, u okruženju najsmrtonosnijeg rata ikada viđenog.

Kao što znamo, početni tokovi Drugog svjetskog rata napokon se mijenjaju. Nekoliko odabranih mora se okupiti i poći da završi posao. Oni će zauvijek promijeniti sliku rata u nastojanju da oslobode svijet.

U Call of Duty: Vanguard igrači će očima heroja Drugog svjetskog rata doživjeti borbu svjetskih razmjera. Doživjeće sudbonosne događaje koji su ih spojili. Vanguard je uzbudljiva i duboko angažovana priča o odabranoj grupi vojnika iz različitih država, različitog porijekla i s različitim iskustvima. Svi zajedno, oni se uzdižu protiv najopasnije prijetnje na svijetu kako bi promijenili ishod rata i postavili temelje za ono što nam je danas poznato kao borba specijalnih jedinica.

Kroz jedinstveno putovanje hrabrih vojnika igrači će iskusiti značajne bitke Drugog svjetskog rata. Boriće se za pobjedu na nekoliko ratnih pozornica. Borbe će se odvijati na istočnim i zapadnim evropskim frontovima, na Pacifiku i u Sjevernoj Africi. Ovo je njihova priča. Ovo je Call of Duty: Vanguard.

Scroll to Top