Novi Xiaomi proizvodi u 3D BOX-u – od pekača na vazduh do lokomotive!

Novi genijalni proizvodi kompanije Xiaomi stigli su u 3D BOX. Od nevjerovatnog pekača za zdravu pripremu hrane, do kreativnog seta za djecu, sa lokomotivom, vagonima i dizalicama, izbor je fantastičan. Iako je Xiaomi prvo postao globalno poznat po odličnim smartfonima, nimalo ne zaostaje ni u proizvodnji pametnih uređaja za kuću.

Pomenuti pekač je zapravo Mi smart Air Fryer friteza kapaciteta 3.5 litara. Obezbjeđuje brzu, čistu i mnogo zdraviju pripremu hrane, s manje ulja i masnoća. Masnoće u hrani temeljno se tope cirkulacijom zagrijanog vazduha od 360 stepeni. Na taj način dobija se ukusna hrana s manje masti. Kruženje vruće struje vazduha velikom brzinom osigurava ravnomjerno zagrijavanje hrane. To stvara hrskav vanjski sloj i fino pečenu i mekanu unutrašnjost. Kao i ostali Xiaomi proizvodi, i ovaj pekač je vrlo pristupačne cijene s obzirom na vanserijski kvalitet koji posjeduje.

Još jedan novitet u ponudi 3D BOX-a je i Mi LED stolna lampa 1S. Ova nova generacija Xiaomi stone lampe pruža vrhunski kvalitet osvjetljenja i otkriva živopisni svijet boja. Dolazi s poboljšanom rasvjetom i istim klasičnim dizajnom kao i lampa prve generacije. Minimalističkog je dizajna i osigurava ravnomjerno osvjetljenje na širokom području. To je čini veoma pogodnom za korišćenje i u većim prostorijama, a ne samo na radnom stolu. Xiaomi proizvodi ne bi bili to što jesu da pored povoljne cijene nemaju i poneku odliku koja im daje prednost nad konkurencijom. Mi LED stolna lampa 1S, recimo, pruža 4 načina osvjetljenja. Podržava kontrolu glasom pomoću jednog od tri asistenta, a to su Google Assistant, Alexa i Siri. Iako je upravljanje ovom lampom omogućeno putem glasovnih komandi, na sebi ima i ugrađeno dugme za regulaciju i podešavanje nivoa osvjetljenja i temperature boje.

Genijalne Xiaomi igračke za djecu od 3 godine i starije

U top ponudi koju čine novi Xiaomi proizvodi nalazi se i Mi Toy Train Set – Mi kreativni set: vozić. To je komplet dijelova od kojih djeca već od 3 godine mogu sastavljati pruge, kompozicije vozova i kreirati okolni pejzaž. Moguće su najrazličitije kombinacije sastavljanja vagonskih kompozicija, kao i pružnih pravaca i mostova po kojima će se kretati električni voz. Set je osmišljen tako da prilikom sastavljanja pruga, mostova i okolnog pejzaža, dijete razvija razne korisne vještine. Između ostalog, razvijaće koordinaciju pokreta, motoriku ruku, vještine razmišljanja i planiranja, prostornu maštu, percepciju boja, komunikacijske i kreativne vještine…

Posebno mjesto u ponudi 3D BOX-a, koju čine najnoviji Xiaomi proizvodi, pripada i Mi Android TV P1 modelu televizora. Riječ je o izuzetnom dostignuću u klasi pristupačnijih televizora, budući da je P1 osmišljen i kao upravljački centar pametne kuće. Pored toga što pruža najviši standard slike u 4K UHD rezoluciji i moćan okružujući zvuk, ovaj televizor ima i dodatne kvalitete. Vrhunsko korisničko iskustvo, naime, dodatno obogaćuje Google asistent s kojim se veza uspostavlja glasovnim komandama. Na taj način, ne samo da se može upravljati televizorom, već preko njega i drugim povezanim pametnim uređajima u kući.

Kompletnu ponudu 3D BOX-a koju čine novi Xiaomi proizvodi možete pogledati i kupiti na web shopu mobilnitelefoni.ba. Kupovinu, takođe, možete obaviti i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Omogućene su sve vrste plaćanja, kao i kupovina na rate.

Scroll to Top