3D BOX Samsung bijela tehnika uz garanciju produženu na 5 godina

Skoro sva Samsung bijela tehnika u 3D BOX-u do kraja godine je u ponudi s garancijom produženom na 5 godina. Riječ je o uređajima provjereno visokog kvaliteta i pristupačnih cijena koji se mogu kupovati i na rate. Ako ste u potrazi za novim frižiderom, zamrzivačem, šporetom ili nekim drugim kućanskim uređajem, ne propustite jedinstvenu ponudu 3D BOX-a. Tu ćete na jednom mjestu pronaći izuzetan izbor kvalitetne bijele tehnike i drugih svjetskih brendova.

Na web shopu 3D BOX-a, u kategoriji Bijela tehnika, obuhvaćena je kompletna ponuda s bogatim izborom kućanskih uređaja provjerenog kvaliteta. U ovom periodu, na pragu zime, Samsung bijela tehnika nudi posebno zanimljive kombinovane veš mašine, koje veš peru i suše. Sušenje veša zimi uvijek je predstavljalo problem. Rješenje nikako ne može biti njegovo sušenje na radijatorima po kući. Pored toga što nije zdravo za ukućane, veš koji se suši na radijatorima ili uz neki drugi izvor toplote bude prilično izgužvan.

Kompletna ponuda na web shopu 3D BOX-a

S druge strane, Samsung kombinovane mašine za pranje i sušenje veša imaju i program protiv gužvanja. Uz savršeno kvalitetno pranje, ove mašine obezbjeđuju sušenje odjeće i veša bez gužvanja. Nisu to jedini benefiti koje pruža Samsung bijela tehnika. Uređaji bijele tehnike ovog brenda posljednjih godina osvajaju pouzdanim i visokim kvalitetom, ali i inovativnim korisnim funckijama. Samsung veš mašine se odlikuju veoma prihvatljivim cijenama a nude jedinstvene programe dubinskog pranja uz velike uštede energije. Zahvaljujući primjenjenim novim tehnologijama, postižu se impresivni rezultati.

Samsung bijela tehnika obuhvata i izuzetno kvalitetne frižidere i zamrzivače. Dizajnirani su tako da se lako uklope u svaki enterijer. Raznih veličina i kapaciteta, Samsung frižideri i zamrzivači će odgovoriti na sve vaše potrebe. Budući da je vrijeme kada se zimnica priprema i skladišti, novi Samsung frižider ili zamrzivač se nudi kao savršeno rješenje. I da još jednom naglasimo, do kraja godine ovi uređaji dolaze sa produženom garancijom na dugih 5 godina.

Sve mogućnosti i prednosti koje nudi Samsung bijela tehnika istražite na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Pronaći ćete odličan izbor uređaja kakve možda upravo tražite za vaš dom. Uz maksimalnu garanciju i obezbijeđen servis, Samsung je brend koji garantuje i beskompromisni kvalitet.

Scroll to Top