TOP PREPORUKE Još 5 genijalnih Xiaomi uređaja koji će vas oduševiti (2)

U prošlonedjeljnom članku predstavili smo 5, a sada predstavljamo još 5 genijalnih Xiaomi uređaja koji će vas oduševiti. Xiaomi, naravno, ima mnogo više od 10 vrsta uređaja koji su postali globalno popularni. Mi ćemo se ipak ograničiti na predstavljanje ukupno 10 uređaja za koje smatramo da ih zaslužuje svako domaćinstvo.

Predstavljanjem još 5 genijalnih Xiaomi uređaja želimo da naglasimo i njihove nevjerovatno povoljne cijene. Pored jedinstvenog kvaliteta i mogućnosti, Xiaomi uređaji koje ovaj put predstavljamo, izuzetno su pristupačni. Svaki od njih dizajniran je da vam poboljša i uljepša dnevnu rutinu, bilo da je riječ održavanju domaćinstva, pripremi hrane, proširenju zabave ili vožnji automobila. Uostalom, uvjerite se sami:

Univerzalni auto punjač s opcijom muzike – Xiaomi RoidMi 5 in 1

Xiaomi RoidMi 5 in 1 punjac

Xiaomi RoidMi je nevjerovatno praktičan Bluetooth punjač koji se koristi u automobilima. Dolazi s dvostrukim USB priključkom i opcijom reprodukovanja muzike sa korisnikovog smartfona. Pored toga obezbjeđuje i brzo punjenje uređaja 3.4A. Ovaj RoidMi punjač je kompatibilan sa svim vozilima, što se da primijetiti i po njegovom dizajnu prilagođenom različitim automobilskim upaljačima. Vrhunske je izrade, sačinjen od nerđajućeg čelika i polikarbonatnih materijala. U svakom vozilu predstavljaće veoma atraktivan vizuelni i iznad svega praktični dodatak. Ovaj punjač istovremeno može da puni dva uređaja, reprodukuje muziku i obezbjeđuje navigaciju. Posebnu dragocjenost predstavlja njegova kompatibilnost sa iOS i Android uređajima.

Prenosivi portabl vazdušni kompresor – Mi Portable Electric Air Compressor

Xiaomi Portable Electric Air Compressor

Mi Portable Electric Air Compressor je kompaktan ali moćan električni prenosni kompresor kompanije Xiaomi s kojim uvijek možete računati na sigurnu vožnju. Bilo da se radi o biciklu, motociklu ili automobilu, pravilno naduvane gume jedan su od osnovnih preduslova bezbjednosti u vožnji. Ovaj električni vazdušni kompresor, ukupne mase svega 430 grama i s ugrađenom baterijom kapaciteta 2000 mAh u mogućnosti je da na jednom punjenju naduva do 41 fudbalske lopte, 8 guma za bicikle, 6 guma za motocikle ili 4 do 5 automobilskih guma, zavisno od njihove veličine. Korišćenje ovog nevjerovatno praktičnog uređaja je krajnje jednostavno. Dovoljno je da samo podesite potrebni pritisak i crijevo spojite na ventil gume bicikla, motocikla ili automobila.

Pekač na vrući vazduh – Xiaomi Mi smart Air Fryer 3.5 litara friteza

Xiaomi smart AirFryer 3.5lit

Xiaomi Mi smart Air Fryer friteza kapaciteta 3.5 litara obezbjeđuje brzu, čistu i zdravu pripremu hrane s manje ulja i masnoća. Masnoće u hrani temeljno se tope cirkulacijom zagrijanog vazduha od 360 stepeni. Na taj način dobija se ukusna hrana s manje masti. Kruženje vruće struje vazduha velikom brzinom osigurava ravnomjerno zagrijavanje hrane, stvarajući hrskav vanjski sloj i fino pečenu i mekanu unutrašnjost. Temperatura se može podesiti između 40 stepeni i 200 stepeni Celzijusevih. S konfiguracijom ventilatora s dvije brzine, u fritezi, takođe, možete da odmrzavate vašu smrznutu hranu, sušite voće i fermentirate povrće. Sedmoslojna kompozitna korpa za prženje sadrži dvoslojni PTFE neljepljivi premaz, što je čini otpornom na habanje i lakom za čišćenje. Ploča i korpa mogu se čistiti odvojeno u mašini za pranje posuđa.

Pročišćivač vazduha – Mi Air Purifier 3H

Xiaomi Pročišćivač vazduha 3H

Xiaomi Mi Air Purifier 3H je model nove generacije izuzetno efikasnih, globalno popularnih i veoma pristupačnih pročišćivača vazduha kineske kompanije. Ovaj model nasljednik je prošlogodišnjeg prodajnog hita, modela Mi Air Purifier 2H. 3H je efikasniji i snažniji pročišćivač vazduha, koji za razliku od prethodnika ima OLED displej osjetljiv na dodir. Visoke osjetljivosti i preciznosti je i laserski PM senzor koji otkriva i najmanja onečišćenja vazduha u prostoru u kojem se nalazi. Mi Air Purifier 3H je kompaktan, veoma tih dok radi i efikasno filtrira čestice i od samo 0.3 mikrona. U mogućnosti je da u prostoriju ispusti čak 6330 litara prerađenog i pročišćenog vazduha u minuti. S ovim uređajem sada je veoma lako upravljati budući da pored ekrana osjetljivog na dodir prihvata i izvršava i glasovne komande.

Bežični štapni usisivač – Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum Cleaner S1 Special

Roidmi Cordless Vacuum Cleaner S1 Special

Roidmi Cordless Vacuum Cleaner S1 Special je lagani i tihi bežični usisivač impresivne snage, vrhunske efikasnosti i dizajniran za sve tipove domova. Snaga njegovog digitalnog motora bez četkica od 415 W, sa milion obrtaja u minuti, više je nego dovoljna za perfektno usisavanje svih vrsta podova. U mogućnosti je da održava kuću savršeno čistom, a zahvaljujući kompatibilnosti sa raznim funkcionalnim nastavcima, savršeno efikasno čisti i najteže dostupna mjesta. Sa tepiha, keramičkih pločica, parketa, laminata i bilo koje druge vrste podova efikasno će usisati svu prašinu, dlake, alergene, pelud i drugi otpad. Zahvaljujući četvoroslojnom HEPA filteru i specijalnoj spužvi stvara zdraviju životnu sredinu za boravak ljudi. Uspijeva da eliminiše čak 99% alergena i drugih nečistoća i potom u prostoriju vraća pročišćen vazduh.

Scroll to Top