TOP PREPORUKE 5 genijalnih Xiaomi uređaja koji će vas oduševiti (1)

U ovom članku 3D BOX vam predstavlja prvih 5 genijalnih Xiaomi uređaja koji će vas oduševiti. Kao što sigurno znate, Xiaomi je globalnu popularnost stekao zahvaljujući proizvodnji odličnih pametnih telefona. Međutim, ova kompanija proizvodi i mnoge druge napredne uređaje koji osvajaju svijet jedinstvenim visokim kvalitetom i krajnje pristupačnim cijenama. Za naše prilike i standard, rekli bismo da je Xiaomi jednostavno bez konkurencije.

U nastavku vam donosimo prvih 5 genijalnih Xiaomi uređaja koji će odlično poslužiti svakom domaćinstvu. Preporuku još 5 Xiaomi uređaja za koje smo sigurni da će vas oduševiti objavićemo za nekoliko dana. Ovaj put naš izbor Top 5 Xiaomi uređaja je sljedeći:

Pametna sijalica – Mi Led Smart Bulb

xiaomi smart bulb

Mi LED Smart Bulb je pametna sijalica pomoću koje dom možete jednostavno i lako da ispunite omiljenim bojama svjetla. Izuzetno je duge trajnosti. Vaš životni prostor može da transformiše po vašim željama, tako da uživate u različitim tonovima boja za svako raspoloženje. Zahvaljujući Mi Home aplikaciji sijalica se lako povezuje s mobilnim telefonom. Povezana na taj način, sijalica isporučuje boju i jačinu svjetla koju vi odredite. Po ocjenama korisnika, ovo je jedna od najboljih pametnih sijalica na tržištu, a ujedno je i među najpristupačnijim. Iako emituje impresivnih 800 lumena svjetlosti i raspolaže sa 16 miliona nijansi boja, vrlo je ekonomična.

Jonski fen za kosu – Mi Ionic Hair Dryer H300

Xiaomi Mi H300 fen za kosu

Xiaomi jonski fen za kosu H300 je inovativne strukture i dolazi sa ultra kratkim kućištem, što omogućava udobno držanje. Zbog svojih malih dimenzija savršen je i na svakom putovanju. Oslanjajući se na princip rada avionskih turbo motora, jedinstven dizajn sa zakrivljenim lopaticama i izlazom za vazduh smanjuje gubitke snage i efikasno poboljšava brzinu protoka vazduha. Motor visokih performansi proizvodi snažan protok vazduha koji brzo i efikasno suši kosu bez potrebe za visokim temperaturama. Ugrađeni jonski generator može osloboditi čak 50 miliona negativnih jona u svom snažnom protoku vazduha, što smanjuje statički elektricitet, sprečava kovrdžanje, pomaže kod ispucalih krajeva i daje kosi prirodan, jači sjaj. Omogućava, takođe, brzo i nježno sušenje za poboljšanje zdravlja vaše kose.

Pametna vaga – Mi Body Composition Scale 2

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Mi Body Composition Scale 2 je pametna digitalna vaga koja omogućava niz preciznih statističkih podataka o tijelu i zdravlju korisnika. Pored savršeno preciznog očitanja vaše tjelesne mase, zahvaljujući specijalnim senzorima u stanju je da precizno odredi i mnoge druge vrijednosti tijela. Tako će vam dati i podatke o nivou tjelesnih masnoća, udjelu vode, bazalnom metabolizmu, viscelarnim masnoćama, mišićima, koštanoj masi, tipu tijela… Pokazaće vam i ukupni tjelesni rezultat. Prava snaga ove inteligentne vage je u Mi Fit aplikaciji koja pomno prati sve parametre korisnika i pruža savjete za bolju formu i bolje opšte zdravlje. Mi Body Composition Scale 2 omogućava sveobuhvatnu analizu tijela od prvog mjerenja.

Antibakterijski ovlaživač vazduha – Mi Smart Antibacterial Humidifier

xiaomi mi ovlazivac zraka

Mi Smart Antibacterial Humidifier je superefikasni antibakterijski ovlaživač vazduha kompanije Xiaomi. Rezervoar za vodu kapaciteta 3.5 l dizajniran je tako da se lako puni. Opremljen je opcijom za unutrašnju sterilizaciju ultraljubičastim zracima što sprečava pojavu bakterija u rezervoaru. Svaka kap prije nego što ispari biva podvrgnuta sterilizaciji koja osigurava ispuštanje pare bez bakterija i mikroba. Ako vam je prilikom provjetravanja u stan dospio vazduh zagađen smogom, antibakterijski ovlaživač će brzo pročistiti prostorije i osloboditi ih neželjenih zagađivača. Ako je hladno, sobu možete blago i da zagrijete ovim fantastičnim uređajem jedonstavnim za korišćenje. Kad je u prostoriji vazduh suv, opet je tu ovlaživač da optimizuje vlažnost vazduha u kući…

Pametni robot usisivač – Mi Robot Vacuum Mop P

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black

Mi Robot Vacuum Mop P je veoma pametni i značajno poboljšani robotski usisivač s osvježenim ali i dalje prepoznatljivim Xiaomi dizajnom. Odlikuje ga i poboljšani senzor za sveobuhvatno skreniranje prostora u kojem se nalazi i najefikasnije kretanje prilikom čišćenja. Ovaj pametni robotski usisivač opremljen je rezervoarom za prašinu kapaciteta 550 ml i supermoćnom LG/Panasonic baterijom od 3200 mAh za prilično dugu autonomiju u radu. Bez ikakvih problema savladava prepreke visine do 2 cm. Odlikuje se usisnom snagom od 2100 Pa, što je dovoljno za usisavanje većine prašine i prljavštine po kući, kao i dlaka koje ostave kućni ljubimci. Dizajniran je tako da podove prvo pomete i usisa, a zatim ih i prebriše vlažnom krpom.

Scroll to Top