NOVO U 3D BOX-u Top izbor Bytezone stolica za gaming i kancelarijski rad

Fantastičan izbor Bytezone stolica obogatio je i upotpunio ponudu opreme za gaming u 3D BOX-u. Pored stolica, novi u ponudi su i vrhunski Bytezone stolovi za gaming zadivljujućeg dizajna i sa izuzetno praktičnim dodacima. Bytezone je svjetski top brend u proizvodnji stabilnih i nevjerovatno praktičnih stolica konstruisanih za višesatno udobno sjedenje.

Jedna od glavnih odlika Bytezone stolica je da su izuzetno pouzdane, dugotrajne, udobne i estetski vrlo dopadljive. Izrađene su od kvalitetnih materijala i imaju izuzetno izdržljiv unutrašnji metalni okvir. Dizajnirane su tako da omoguće višesatno udobno sjedenje. Odlikuju se podesivim ergonomskim dizajnom. Imaju 5 gumiranih točkića na metalnom stabilizatoru, koji omogućava pravilno držanje leđa dok sjedite. Ove stolice obezbjeđuju bolju koncentraciju prilikom igranja kompjuterskih igara ili tokom dužeg rada za radnim stolom.

Nasloni za ruke i leđa kod Bytezone stolica su podesivi. Neki od modela ovih stolica imaju čak i ugrađena LED svjetla i Bluetooth zvučnike za jedinstven ugođaj njihovih korisnika. Sve stolice ovog brenda imaju visokofunkcionalne i sigurne plinske opruge koje omogućavaju podešavanje sjedišta po visini. Dodatni jastuci za leđa i vrat imaju ugrađene masažere koji pomažu u sprečavanju bolova u mišićima. Ovi ergonomski jastuci, takođe, podržavaju dijelove tijela koji su pod najvećim pritiskom tokom dužeg sjedenja. Na taj način korisniku je obezbijeđeno maksimalno udobno sjedenje sa pravilnim držanjem tijela.

Posebna vrijednost visokokvalitetnih Bytezone stolica je da su prihvatljivih cijena iako predstavljaju vrhunski standard za gamere. Takođe, savršeno se uklapaju i u radna okruženja jer pružaju najviši mogući kvalitet sjedenja tokom višesatnog kancelarijskog rada.

Kompletnu ponudu Bytezone gaming stolova kao i stolice ovog brenda možete pogledati na web shopu 3D BOX-a. Omogućena je njihova kupovina na rate, kao i sve vrste plaćanja, od gotovinskog, žiralnog i kartičnog do plaćanja kriptovalutama.

Scroll to Top