UŠTEDA + BONUSI Februarski PRE-ORDER naslovi koje ne smijete propustiti

Februarski PRE-ORDER naslovi za PS5 i PS4 konzole čekaju vas u 3D BOX-u. Kupovinom u pretprodaji, uz uštedu i jedinstvene bonuse, dobijate priliku i da prvi zaigrate ove dugo očekivane igre. Aktuelni PRE-ORDER nikad nije bio bogatiji i atraktivniji. U pitanju su Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West, Elden Ring i Grid Legends. Neki od ovih naslova, osim u standardnom, dolaze i u izdanjima kao što su Anniversary Edition, Collector’s Edition ili Special Edition.

Svi navedeni PRE-ORDER naslovi predstavljaju TOP igre na PlayStation konzolama posljednje dvije generacije. Dugo su i željno iščekivani, a sada napokon stižu u ovom i narednom mjesecu. Do tada, svaki fan ovih igara ima priliku da ih nabavi u pretprodaji uz popust od 10% i osvajanje specijalnih bonusa. Međutim, PRE-ORDER količine navedenih igara su ograničene pa je najbolje požuriti i odmah rezervisati igre koje vas najviše zanimaju.

A PRE-ORDER naslovi iz akutelne ponude su i više nego zanimljivi i obećavaju sate i sate vrhunske zabave, pogotovo na PS5 konzolama. Na primjer, Gran Turismo franšiza obilježava 25 godina postojanja, pa otud i specijalno izdanje Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition PS5/PS4. Inače, riječ je o najboljem simulatoru stvarne vožnje, koji sada donosi i najbolje performanse u istoriji franšize.

PRE-ORDER igre su u ograničenim količinama

Dugo očekivani Horizon Forbidden West za koji dan napokon donosi nove epske pustolovine u predivnom otvorenom svijetu. Biće to nastavak priče iz Horizon Zero Dawn, sada na novim atraktivnim lokacijama, negdje na zapadu. Zemlja umire. Žestoke oluje i nezaustavljive pošasti haraju razbacanim ostacima čovječanstva. Neustrašive nove mašine prikradaju se njihovim granicama. Život na Zemlji juri prema novom izumiranju, a niko ne zna zašto. Horizon Forbidden West možda, napokon, donosi odgovore…

PRE-ORDER naslovi u februaru obuhvataju i čudesni Elden Ring koji će vas odvesti na putovanje zapanjujućim svijetom. U njemu ćete upoznati Međuzemlju i stvorenja koja nisu ni živa ni mrtva. Za razliku od bajkovitog i ponekad zlokobnom maglom obavijenog Elden Ringa, Grid Legends vam omogućava da saznate šta je sve potrebno da postanete vozačka legenda. Krenućete na nevjerovatno realistične vožnje s visokim ulozima, koje nude svu uzbudljivost i nepredvidivost svojstvenu za motosport.

Budući da su aktuelni PRE-ORDER naslovi u 3D BOX-u u ograničenim količinama, samo najbrži će na njima ostvariti uštedu. A pored ostvarene uštede, oni koji na vrijeme rezervišu svoje igre, osvojiće i bogate PRE-ORDER bonuse. PRE-ORDER ponuda vrhunskih igara je rijetko kada ovako bogata. Zato požurite u 3D BOX i među prvima u svijetu uronite u uzbudljive i čudesne svjetove koje ovi naslovi donose.

Scroll to Top