Akcijske cijene Sony televizora + garancija produžena na 5 godina

Akcijske cijene i garancija produžena na 5 godina pružaju jedinstvenu priliku za povoljnu nabavku Sony televizora nove generacije. Na akciji u 3D BOX-u, s bonusom produžene garancije, nalaze se najatraktivniji Sony Bravia televizori proizvedeni prošle godine.

Izbor Sony televizora po akcijskim cijenama u 3D BOX-u je raznovrstan i prilagođen različitim potrebama kupaca. U ponudi su modeli različitih veličina ekrana, od 50 do 75 inča. Uglavnom je riječ o Google televizorima kojima je život udahnut živim, prekrasnim, nevjerovatno realističnim bojama i sveobuhvatnim, punim zvukom. Preko milijardu boja, koje nijansiraju TRILUMINOS PRO tehnologija i Sony 4K HDR Processor X1, oduzimaju dah. Uz ekstremni kontrast, sve što budete gledali na ovim fantastičnim televizorima izgledaće tako stvarno. Jasan zvuk visokog kvaliteta ćete osjetiti oko sebe iz više dimenzija. Obuzeće vas osjećaj kao da ste u samom centru zbivanja prikazanog na ekranu ovih televizora nove generacije.

Moćni 4K HDR procesor X1 kod Sony televizora na akciji koristi napredne algoritme kako bi smanjio šumove i pojačao detalje. Uz još čistiji 4K signal, sve što gledate bliže je 4K rezoluciji i ima prirodnu boju i kontrast. Sony televizori sa širokim gamutom boja i jedinstvenim algoritmom TRILUMINOS PRO mogu prepoznati boju od zasićenosti i nijansu od svjetline da bi reprodukovali prirodne tonove u svakom detalju. Uživaćete u bojama koje su vjernije onima u stvarnom svijetu.

Odlika svih Sony televizora na akciji je da pružaju užitak u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije uz Motionflow XR tehnologiju. Ova inovativna tehnologija stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih. Uspoređuje ključne vizuelne faktore niza sličica i zatim izračunava djelić sekunde akcije koja nedostaje u tim sekvencama. Neki modeli imaju i mogućnost ubacivanja crnih sličica kako bi se postigao istinski filmski dojam bez zamućenosti.

Na početku akcijske prodaje Sony televizora u 3D BOX-u njihov izbor je najveći. Zbog ograničenih količina, međutim, postoji mogućnost da neki od modela budu rasprodani prije kraja marta. Za sve one koji žele vrhunski televizor uz dugih 5 godina garancije, najbolje je da požure u 3D BOX. Kupovina ovih fantastičnih televizora takođe je moguća i putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Omogućene su sve vrste plaćanja uključujući i plaćanje kriptovaltuama, kao i kupovina na rate. Obezbjeđena je, takođe, i brza dostava televizora na kućnu adresu na cijeloj teritoriji BiH.

Scroll to Top