PRE-ORDER Gran turismo 7 donosi najbolje performanse u istoriji franšize

Gran turismo 7 za PS5 i PS4 napokon je dobio definitivni datum objave, a to je, zvanično, 4. mart 2022. Do tada, u 3D BOX-u možete iskoristiti PRE-ORDER koji donosi uštedu prilikom kupovine ove igre u pretprodaji od 10%. I ne samo to! PRE-ORDER vam obezbjeđuje i ekskluzivne bonus sadržaje koji će upotpuniti doživljaj najboljih performansi u istoriji ove franšize.

Bez obzira na to voliš li brzu vožnju, skupljanje automobila, dizajniranje ukrasa za karoseriju ili snimanje fotografija, u igri Gran Turismo 7 pronaći ćeš svoju automobilsku strast. GT7 objedinjuje najbolje funkcije simulatora stvarne vožnje i još mnogo više od toga. Nije važno da li je tvoja strast da budeš takmičar, rekreativac, kolekcionar, varilac, dizajner logoa ili fotograf. U GT7 otkrićeš svoju liniju u nevjerovatnoj kolekciji načina igranja, uključujući one najpopularnije kao što su GT Campaign, Arcade i Driving School.

Ponovnim uvođenjem legendarnog načina GT Simulation pruža ti se prilika da kupuješ, poboljšavaš performanse, trkaš se i prodaješ u nagradama bogatoj kampanji dok otključavaš nove automobile i izazove. A ako se voliš nadmetati s drugima, evo ti prilike da izbrusiš vještine i takmičiš se u načinu Sport Mode.

U objektima Brand Central i Used Car Dealership dostupno je više od 420 automobila od prvog dana. Gran Turismo 7 zato uspješno dočarava izgled i osjećaj klasičnih motora, te nevjerovatno naprednih superautomobila do neviđenih pojedinosti. Svakim automobilom se upravlja drukčije. Svaki pruža jedinstven osjećaj dok voziš na više od 90 staza u dinamičkim vremenskim uslovima, uključujući i klasične staze iz istorije GT-a.

Nevjerovatno velike i savršeno poboljšane mogućnosti koje ti pruža dolazeći GT7:

  • Iskoristi najbolje funkcije u istoriji franšize.
  • Istraži i saznaj šta će pokrenuti tvoju strast u svijetu igre Gran Turismo.
  • Prikupi, poboljšaj i trkaj se stotinama automobila. Prilagođavaj ih i izradi vlastitu garažnu kolekciju iz snova.
  • San svakog kolekcionara automobila – GT7 donosi više od 400 vozila s mnoštvom automobila poznatih proizvođača iz automobilske istorije.
  • GT7 na konzoli PS5 postavlja vozače na cestu. Osjeti svaku neravninu ceste uz dodirne povratne informacije. Poslušaj brundanje motora automobila oko sebe uz neponovljivu čistoću 3D zvuka.
  • GT7 dolazi s još više dijelova koje možeš iskoristiti za prilagođavanje i dotjerivanje automobila prema svojim željama.
  • Oslobodi svoju kreativnost uz funkciju Scapes kojom možeš ovjekovječiti svoj automobil na prekrasnim pozadinama iz cijelog svijeta.
  • Tvoj je automobil tvoje platno. Pokaži svoj stil koristeći se novim uređivačem grafičkih ukrasa u kojem ćeš pronaći nove i poboljšane funkcije.
Scroll to Top