NOVO U 3D BOX-u Fenomenalna White Shark periferija za PC gaming

Fenomenalna White Shark periferija za PC gaming novi je segment u redovnoj ponudi 3D BOX-a. Fanovima PC gaminga ponuđen je izuzetno veliki izbor zadivljujućih tastatura, slušalica, web kamera, zvučnika, miševa, cooling pad jedinica za laptope i drugih perifernih elemenata kompatibilnih sa gaming, ali i radnim računarima.

White Shark je stvoren za one koji su strastveni dio svijeta videoigara, ali nemaju budžet za skupocjenu gaming opremu. Tako je kreiran širok izbor kvalitetne gaming periferije modernog dizajna i pristupačne cijene. Misija ovog globalno priznatog i cijenjenog brenda je da svojom jedinstvenom ponudom svima pruži priliku da uživaju u onome što vole.

White Shark je u očima mladih gamera brend koji pruža mnogo više od samih proizvoda. Dizajn i funkcionalnost njihovih proizvoda osvojili su milione gamera širom svijeta. Tastature su im poznate po izuzetnom kvalitetu i izdržljivosti, ali i po prepoznatljivom dizajnu koji definišu atraktivna pozadinska LED svjetla. Dizajn, funkcionalnost i pristupačnost su glavne odlike i miševa prepoznatljivih po atraktivnom obliku, brzini odziva i preciznosti koju nude.

Dokazano visokog i pouzdanog kvaliteta, uz nevjerovatno povoljne cijene, slušalice i zvučnici White Shark brenda oduševljavaju milione fanova gaminga. Čist i moćan zvuk obogaćen kvalitetnim materijalima i jedinstvenim dizajnom čini ove slušalice i zvučnike poželjnim i u radnom okruženju. U takvom okruženju nisu rijetkost ni cooling pad jedinice koje obezbjeđuju neophodno hlađenje laptopima.

Nevjerovatno pristupačne cijene i pouzdan kvalitet glavne su odlike White Shark proizvoda. U 3D BOX-u ćete pronaći izuzetno bogatu ponudu perifernih jedinica ovog brenda za PC gaming, ali i ozbiljan rad koji uključuje multitasking. Pored 3D BOX shopa u TC Mercator Banjaluka, kompletnu ovu ponudu možete istražiti i na web shopu mobilnitelefoni.ba. Tu možete pronaći i veliki izbor gaming monitora, gaming stolica i stolova i druge gaming opreme.

Scroll to Top