Xiaomi uređaji vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cijenama u 3D BOX-u

Xiaomi uređaji su za samo nekoliko godina osvojili svijet. Za kratko vrijeme postali su globalno poznati i priznati kao izuzetno kvalitetni, pouzdani, postojani i pristupačni. Na našim prostorima telefoni ovog brenda su među najpopularnijim, jer za uloženi novac pružaju daleko najveći kvalitet. Međutim, kod nas je manje poznato da Xiaomi ima mnoštvo naprednih elektronskih uređaja koji prosto oduševljavaju svojim kvalitetom i mogućnostima.

3D BOX je u stalnu ponudu uvrstio najrazličitije uređaje ovog fenomenalnog brenda kako bi odgovorio zahtjevima tržišta BiH. Xiaomi uređaji iz ponude 3D BOX-a svrstani su u nekoliko kategorija. Proizvodi iz svake od tih kategorija imaju odličan prolaz kod kupaca. Xiaomi mobilni telefoni prvi su dokazali svoj nesporni kvalitet po veoma pristupačnim cijenama. Potom je popularnost zahvatila i niz drugih proizvoda ovog velikog proizvođača moderne elektronike.

Električni trotineti

Xiaomi električni trotineti danas se koriste u skoro svim gradovima svijeta. Njihov izuzetni kvalitet, praktičnost, pristupačna cijena i atraktivan dizajn pogađaju samu srž interesovanja kupaca. Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition posljednji je u nizu modela električnih trotineta koji oduševljava svojim kvalitetom, mogućnostima i dizajnom. To ne čudi ako se zna da je izrada ovog trotineta inspirisana znanjem i iskustvima Mercedesovih konstruktora iz Formule 1. Xiaomi uređaji su skoro uvijek rezultat udruženih ideja i snaga najistaknutijih inženjera, konstruktora, dizajnera i drugih svjetskih stručnjaka.

Bežični štapni i robot usisivači

Dva Xiaomi bežična štapna usisivača i jedan Xiaomi robot usisivač

Xiaomi uređaji dospjeli su u brojna domaćinstva širom svijeta, uveliko olakšavajući i poboljšavajući svakodnevni život ljudi. Bežične štapne usisivače Xiaomi brenda mnogi korisnici ocjenjuju kao najbolje uređaje te vrste, odmah poslije neprikosnovenih Dyson bežičnih usisivača. Ovi jednostavni, praktični, ali i visokoefikasni usisivači, pored navedenih kvaliteta, osvajaju i svojim pristupačnim cijenama. Iste odlike prate i Xiaomi robot usisivače koji će se sami pobrinuti da vam kuća bude čista. Sami će čak i da se dopune na priključnoj stanici za napajanje električnom energijom kada im se baterija isprazni.

Xiaomi televizori

Xiaomi televizor s tamnom pozadinom na kojoj se nalazi logo Mi Xiaomi

Uspjeh koji Xiaomi uređaji postižu podstakao je veliki iskorak ovog proizvođača moderne lektronike i na polju televizora. Xiaomi televizori su za kratko vrijeme doprli do miliona korisnika koji ih ocjenjuju kao svoje BestBuy uređaje. Visok kvalitet televizora ovog brenda po više nego povoljnim cijenama mnoge je već uvjerio da im ukaže povjerenje. Odlikuju se zapanjujuće kvalitetnom slikom i zvukom koji nadilazi sva očekivanja. Xiaomi televizore možete da pogledate i kupite na web shopu 3D BOX-a i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Auto-punjači i Power Bank uređaji

Xiaomi RoidMi auto-punjač i prikaz njegovog korišćenja u automobilu

Xiaomi Bluetooth auto-punjači i Power Bank uređaji takođe pružaju jedinstvene mogućnosti i kvalitet po veoma niskim cijenama. Izuzetno su praktični za nošenje i upotrebljivi u najrazličitijim prilikama i situacijama. Xiaomi uređaji kakav je, na primjer, RoidMi 5 in 1 u mogućnosti su da korisniku u automobilu istovremeno obezbijede slušanje muzike sa smartfona uspostavljeno Bluetooth vezom i punjenje drugih uređaja. Veoma praktičan i pristupačan je i Mi TV Stick koji bilo koji obični televizor pretvara u Smart TV. Mi TV Stick može da stane u svaki džep i da se koristi bilo gdje gdje ima pristupa internetu.

Pametni satovi, fitness trackeri, slušalice…

Xiaomi Mi Band 5 fitness tracker u četiri boje narukvice

Pametni satovi su još jedan segment po kojem je Xiaomi poznat i priznat u cijelom svijetu. Xiaomi uređaji iz ove kategorije su među najpopularnijim i koriste ih milioni ljudi. Najpoznatiji proizvod iz ovog segmenta je Xiaomi Mi Band fitness tracker velikih mogućnosti i nevjerovatno niske cijene. Pored pametnih narukvica, Xiaomi proizvodi i pristupačne pametne satove atraktivnog dizajna i velikih mogućnosti. U posljednje vrijeme Xiaomi bilježi veliki napredak i u proizvodnji slušalica i bežičnih zvučnika. Sve te proizvode možete pronaći u 3D BOX-u po najpovoljnijim cijenama u BiH.

Pročišćivači vazduha i drugi Xiaomi pametni uređaji

Pročišćivači vazduha su još jedna kategorija u kojoj Xiaomi uređaji bilježe sjajne rezultate. Sve zagađeniji vazduh u gradovima, naročito na našim prostorima, mnoge je naveo da potraže uređaje koji će im bar u kući obezbijediti čist i zdrav vazduh. Kao idealni za tu namjenu nametnuli su se Xiaomi pročišćivači vazduha, ne samo povoljnom cijenom, već i vrhunskom efikasnošću. Xiaomi proizvodi i antibakterijske ovlaživače vazduha koje, takođe, možete pronaći u 3D BOX-u. Zapravo, u 3D BOX-u ćete pronaći i mnoge druge Xiaomi uređaje kao što su pametna vaga, pametna sijalica, pametni konvektor, e-četkica za zube, Mi dron, Mi posuda s filterom za vodu i još mnogo toga.

Scroll to Top