Bosch, Samsung, Tesla, Gornje i drugi veliki brendovi bijele tehnike u 3D BOX-u

Veliki 3D BOX shop bijele tehnike u Tržnom centru Mercator Banjaluka objedinio je fantastičnu ponudu uređaja Bosch, Samsung, Tesla, Gornje i drugih brendova. Na jednom mjestu kreirani su uslovi za višestruko povoljnu kupovinu svih neophodnih uređaja za opremanje doma.

3D BOX Bijela Tehnika ne nudi samo Bosch, Samsung, Tesla ili Gornje frižidere, veš mašine i šporete, već i veliki izbor drugih kućanskih aparata. Pored uređaja navedenih brendova za opremanje kuhinja, ponudu zaokružuje fantastičan izbor malih kućanskih aparata, ali i televizora. Na jednom mjestu pronaći ćete odličan izbor usisivača, od onih klasičnih i izuzetno povoljnih, do najmodernijih bežičnih, štapnih i robot usisivača. Na istom mjestu u TC Mercator, u ponudi je i bogat izbor kafe aparata, blendera, miksera, tostera, mikrovalnih rerni i najrazličitijih ugradbenih elemenata. A da bi ponuda bila još atraktivnija, tu su i vrhunski uređaji za ličnu njegu, uključujući i jedinstvene Dyson uređaje za savršeno efikasnu i zdravu njegu kose.

Bosch bijela tehnika obuhvata uređaje koji garantuju dugogodišnji vrhunski kvalitet. Bosch je sinonim za pouzdan i visok kvalitet savremenih uređaja bijele tehnike koji ispunjavaju sve uslove za savršenu funkcionalnost domova u kojima se koriste. Tekući mjesec idealan je za kupovinu Bosch bijele tehnike u 3D BOX-u budući da je cijeli april mjesec atraktivnih popusta. Pored toga, na mnoge Bosch uređaje bijele tehnike daje se i produžena garancija, koja je sa dvije produžena na dugih 5 godina.

Jedinstvena ponuda bijele tehnike i kućanskih aparata

Uređaji bijele tehnike iz ponude 3D BOX shopa u TC Mercator Borik Banjaluka

Jednako atraktivna je i Samsung bijela tehnika koju odlikuju moderna rješenja za novi nivo kvaliteta i svakodnevne funkcionalnosti u vašem domu. Samsung veš mašine nove generacije podržane su mnogim naprednim tehnologijama zbog čega ostvaruju nenadmašne rezultate u pranju veša i zaštiti odjeće od habanja. Svakom modernom uređaju Samsung bijele tehnike dodate su nove funkcionalnosti koje podižu kvalitet svakodnevnog života. Na primjer, pored veš mašina tu su i Samsung sušilice za veš kao i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša. Ti uređaji su u mogućnosti da danas samostalno obave mnoge zadatke za koje je ranije bio neophodan ljudski angažman. Zahvaljujući svojim proširenim mogućnostima i nevjerovatnom dizajnu koji oplemenjuje cijeli dom, Samsung frižideri su danas globalni prodajni hit.

Tesla i Gorenje bijela tehnika je kao stvorena za šire mase s obzirom na pristupačne cijene i garanciju višegodišnje pouzdanosti uređaja. Ne samo zbog povoljnih cijena, bijela tehnika ovih brendova je cijenjena i zbog jednostavnosti korišćenja i pouzdanog kvaliteta koji traje godinama.

U 3D BOX shopu bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka sigurno će vas oduševiti i bogat izbor klima uređaja, pročišćivača i osvježivača vazduha. Ponudu dodatno obogaćuju raznovrsne grijalice i konvektori, aspiratori, nape, sokovnici, pegle, pametne vage, kuhinjske vage, kuhala, fiksni telefoni i mnogi drugi uređaji. Tu ćete, naravno, pronaći i fantastičnu ponudu Smart i Android televizora brendova kao što su Sony, Samsung, Philips, Tesla i drugi.

Scroll to Top