3D BOX Bijela Tehnika za funkcionalno i savremeno opremanje vašeg doma

3D BOX Bijela Tehnika predstavlja novu, znatno obogaćenu ponudu kućanskih uređaja najvećih svjetskih brendova na jednom mjestu. April je i mjesec specijalnih popusta na svu bijelu tehniku Bosch, Samsung, Gorenje, Tesla i drugih velikih svjetskih brendova. U specijalno uređenom shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka otkrićete pravu riznicu frižidera, šporeta, zamrzivača, veš mašina i drugih uređaja bijele tehnike.

Uređaji koji savršeno mogu da upotpune funkcionalnost i estetiku vaše kuhinje i cijelog doma, do kraja ovog mjeseca biće na popustu. 3D BOX Bijela Tehnika je sinonim za funkcionalno i povoljno opremanje doma na jednom mjestu. U bogatoj ponudi 3D BOX-a nalaze se svi uređaji bijele tehnike, uključujući i male kućanske aparate. Pored frižidera, veš mašina, mašina za sušenje veša, mikrovalnih rerni, mašina za pranje posuđa ili šporeta, u ponudi je i vrhunski izbor usisivača, napa, klima-uređaja, konvektora, aparata za kafu, pegli, kuhala, te inovativnih kućanskih aparata sa novim funkcijama koje olakšavaju i poboljšavaju svakodnevni život.

3D BOX vam rješava probleme i realizuje želje

3D BOX Bijela Tehnika je savremen shop koji je u mogućnosti da ispuni sve želje i riješi sve probleme svojih kupaca

3D BOX Bijela Tehnika je savremen shop koji je u mogućnosti da ispuni sve želje i riješi sve probleme svojih kupaca. Ako ste u potrazi za uređajima bijele tehnike nove generacije, podržanih novim tehnologijama, pronaći ćete ih u 3D BOX-u. Ako želite kombinaciju više povezanih i stilski kompatibilnih kućanskih aparata, opet je 3D BOX najbolje rješenje za to. Ali ako i dalje preferirate konvencionalne kućanske uređaje, 3D BOX Bijela Tehnika ima i impresivnu ponudu takvih aparata.

Nema razloga da ne posjetite 3D BOX shop bijele tehnike i na licu mjesta se uvjerite u sve prednosti ove jedinstvene ponude. Dočekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje vam može pomoći da napravite najbolji izbor. Biće vam, takođe, predstavljene sve mogućnosti da vaša kupovina bude maksimalno isplativa, a odabrani uređaji maksimalno vrijedni vaše investicije. Tržni centar Mercator Borik, Banjaluka idealno je mjesto za dolazak, razgledanje i kupovinu bijele tehnike. Nalazi se na manje od kilometar od najužeg centra grada. Ima veliki parking sa obezbijeđenim pristupom za veća, transportna vozila.

Scroll to Top