3D BOX: 15% popusta na Bosch, Samsung i Tesla bijelu tehniku za korisnike Addiko Mastercard platnih kartica

Svi korisnici Addiko Mastercard platnih kartica imaju fenomenalnu priliku da bijelu tehniku u 3D BOX-u kupuju uz 15% popusta. Popust se odnosi na kompletan asortiman bijele tehnike brendova Bosch, Samsung i Tesla. 3D BOX shop bijele tehnike nalazi se u Tržnom centru Mercator Borik, Banjaluka, u Aleji Svetog Save 69.

Za korisnike Addiko Mastercard platnih kartica koji nisu iz Banjaluke, ostvarenje popusta pri kupovini bijele tehnike je omogućeno putem web shopa 3D BOX-a. Da bi popust bio realizovan, kupci koji su izabrali Bosch, Samsung ili Tesla uređaje treba samo da pozovu 3D BOX na broj 065/333-345 za jednokratno umanjenje cijene za 15%.

Svi korisnici Addiko Mastercard debitne, kreditne ili prepaid kartice, ali i oni koji to odluče postati, početak toplijih dana mogu da obilježe brigom za sebe i svoj dom. Nema boljeg i isplativijeg načina za to od kupovine uređaja bijele tehnike u 3D BOX-u. Aktuelna ponuda Tesla, Samsung i Bosch bijele tehnike u 3D BOX-u je bogata i raznovrsna, a cijene maksimalno prilagođene kupovnoj moći stanovništva. Ako, dakle, izabrane uređaje navedenih brendova platite nekom od navedenih Addiko platnih kartica, ostvarujete popust od velikih 15%.

Bijela tehnika + mali kućanski aparati, pročišćivači vazduha, klime…

3D BOX bijela tehnika uz 15% popusta za korisnike Addiko Mastercard platnih kartica

3D BOX Bijela Tehnika je savremen i moderno uređen shop velikih i malih kućanskih aparata s bogatom dodatnom ponudom televizora i drugih elektronskih uređaja. Na jednom mjestu možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno za opremanje kuhinje ili cijelog doma. Pored fantastičnog izbora frižidera, šporeta, ugradbenih elemenata, veš mašina i sušilica, te svih tipova usisivača, blendera, miksera, tostera, pegli ili vaga, otkrićete i bogat izbor najfunkcionalnijih pročišćivača vazduha i klima uređaja.

U 3D BOX shopu bijele tehnike trenutno su aktuelne i druge akcijske ponude. Korisnici Addiko Mastercard platnih kartica imaju tako priliku i za produženu garanciju na odabrane modele Bosch, Samsung i Tesla uređaja bijele tehnike. A na licu mjesta, u 3D BOX shopu u TC Mercator, kupci će otkriti i niz drugih pogodnosti koje su im na raspolaganju.

Scroll to Top